ZODIAC: 5 zodii care nu știu să piardă, se înfurie și fac scandal când nu câștigă

Dana Lascu |
Data publicării:
Furie Foto: Pixabay
Furie Foto: Pixabay

ZODIAC: Nativii din următoarele zodii nu numai că nu știu să piardă, ci se supără și fac scandal când nu câștigă, adesea crizele lor fiind epice. 

ZODIAC: Doar pentru că a pierde e dureros, nu înseamnă că e cazul să-ți lași sentimentele să se reverse cu o furie uriașă atunci când rezultatul nu e cel pe care îl așteptai. Următoarele zodii fix asta fac: 

1. BERBEC

Berbecii sunt extrem de competitivi și a spune că le place să câștige este o uriașă subevaluare a realității. Ei trebuie să câștige, sunt dependenți de victorii în orice fac: jocuri, proiecte, sport, până și a numărul de fani pe Twitter sau Instagram. Simt nevoia să fie cei mai buni. Și când nu sunt, e arată partea urâtă a zodiei lor. Devin răutăcioși, duri, enervați, țipă. 

2. CAPRICORN 

Dacă un coleg de serviciu primește laude pentru ceva ce a făcut un Capricorn sau unul dintre colegii Capricornului termină un proiect înainte sa, nu sunt fericiți. Vor trata câștigătorul cu un tratament silențios - fierb înăuntrul lor -, astfel încât le este dificil să spună „Felicitări!”.

Problema majoră e faptul că un Capricorn pierde adesea prea mult timp comparându-se cu ceilalți și alimentându-și un sentiment de multe ori nefondat de inferioritate, simțind că nu vor câștiga niciodată, indiferent cât de mult ar încerca sau s-ar strădui. Devine ursuz, retras, răbufnește din orice, bagă strâmbe, arujncă săgeți otrăvite.

3. LEU

Leul vrea să fie mereu în centrul atenției, este dependent de asta. De cele mai multe ori, lucrurile pe care un Leu vrea să le câștige sunt uriașe, cum ar fi alegerile sau premiile Oscar. Leii optează pentru marile premii și, atunci când nu câștigă, simt eșecul aproape ca o lovitură fizică.

Leii sunt foarte competitivi și nu vor niciodată să piardă. Ei știu din punct de vedere intelectual că există lecții de învățat din fiecare lucru pierdut, dar tot le e greu să accepte. Leilor nu le este frică să facă orice este nevoie pentru a câștiga, ceea ce poate fi înfricoșător pentru adversarii lor, pentru că n-au limite.

4. RAC

Racii tind să ia prea în serios competitivitatea. Totul are la ei o semnificație și fie și posibilitatea de a pierde ceva îi dă anxietate. Când un Rac câștigă, se laudă, le aruncă în față celorlalți victoria sa și o reamintesc în mod repetat. 

Când pierd, Racii acționează mult mai liniștit în legătură cu asta și par să uite rapid că au pierdut. Cu toate acestea, adevărul este că îi va obseda mult timp această pierdere, gândind diferite strategii și modalități de a-și depăși și pedepsi adversarii la următorul meci. Câștigarea este totul pentru individul Rac, iar pierderea este cel mai bine să nu fie adusă în discuție. Prost e că sunt răzbunători, ș atunci cnd își pun în practică planurile de-a dreptul diabolice, chhiar lovesc rău de tot, mai ales dacă adversarul care i-a învins la un moment dat a trișat. 

5. TAUR 

Taurii devin furioși când pierd, așa că de obicei cei din jurul lor evită să intre în orice competiție cu ei. Taurii sunt înfricoșători atunci când pierd, aruncă lucruri și vor încerca să distrugă tot ce le este la îndemâna.

Dacă nu își pot revărsa furia într-un mod fizic, urlă din toți rărunchii. Dar când Taurul câștigă, sunt grațioși, fermecători și minunați. Este aproape ca și cum ar avea două laturi ale personalității lor diametral opuse. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel