6 plante de apartament care aduc ghinion

imagine cu rol ilustrativ
imagine cu rol ilustrativ

A avea plante decorative în apartament este benefic pentru sănătate. Plante precum Lotus sau Orhideea filtrează aerul din locuință și îl împrospătează. Cu toate acestea, știai că există plante pe care ar trebui să le eviți, deoarece aduc ghinion?

1. Tamarin

Despre Tamarin se crede că produce energii negative, dacă este adus în casă. Se spune că spiritele rele locuiesc în această plantă, potrivit credințelor Feng Shui. 

2. Bumbac

Bumbacul nu este o alegere tocmai potrivită pentru decorarea apartamentului. Această plantă albă arată frumos, însă colectează ușor praful din casă și asta reprezintă ghinion și sărăcie. 

3. Acacia cu păstăi parfumate

Denumirea botanică a plantei este Vachellia Nilotica. Deși este cunoscută ca o plantă vindecătoare și decorativă (datorită florilor galbene), Acacia cu păstăi parfumate nu trebuie ținută în casă. Spinii ei pot crea dispute în familie. 

4. Henna

Henna atrage ghinionul în casă, deci evită să-ți decorezi casa cu această plantă

5. Garoafă

Această plantă este asociată cu înmormântările, motiv pentru care a căpătat reputația de flori care aduc ghinion. 

6. Plante moarte

Scopul de bază al plantelor în casele noastre este de a le umple cu verdeață, pozitivitate și aer proaspăt. Toate plantele ar trebui să înflorească și frunzele să arate proaspete. Acesta este motivul pentru care ar trebui să arunci plantele moarte sau putrezite. Păstrarea acestora nu este un semn bun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel