Cum să speli corect lenjeria intimă. Ghidul complet pentru o îngrijire adecvată
Cum speli corect lenjeria intimă. Detaliile pe care trebuie să le știi.
Unele feluri de mâncare sunt păstrate la frigider, în ideea de a fi consumate mai târziu. Totuși, unele alimente, odată reîncălzite, pot deveni toxice pentru...
Unele alimente, chiar reîncălzite de mai multe ori, nu sunt dăunătoare sănătății, în timp ce altele pot deveni toxice sau chiar cancerigene.
Alimente care conțin proteine
Pui
Puiul poate fi periculos dacă este consumat la 2-3 zile după preparare. Prin încălzirea acestuia, structura proteinelor sale este modificată, provocând probleme digestive. Cel mai sigur este să-l consumi în aceeași zi în care a fost gătit. Dacă nu ai de ales și trebuie să îl reîncălzești, asigură-te că temperatura de fierbere nu este foarte ridicată.
Ouă
Indiferent dacă sunt preparate sub formă de omletă sau ochiuri, compoziția lor se schimbă atunci când este reîncălzită. În plus, ouăle devin toxice pentru organism.
Ciuperci
Ciupercile sunt un aliment ușor, bogate în fibre și vitamine. Atenție însă, trebuie consumate proaspete, și nu reîncălzite! Compoziția proteinelor sale se schimbă odată reîncălzită, mai ales că este vulnerabilă la microorganisme. Drept urmare, gustul lor se modifică și devine dificil de digerat, provocând gaze, balonare și dureri de stomac.
Alimente care conțin nitrați
Spanacul, la fel ca sfecla și țelina, conține nitrați esențiali pentru corpul nostru. Cu toate acestea, încălzirea acestor legume induce o conversie a nitraților în nitriți potențial cancerigeni.
Orezul, în același context, poate prezenta un pericol pentru sănătate atunci când este reîncălzit. Știm că orezul este o sursă bună de energie și poate preveni multe boli. Dar când orezul rămâne la temperatura camerei pentru o lungă perioadă de timp, bacteriile se înmulțesc. Prin urmare, nu se recomandă reîncălzirea acestuia.
Cum speli corect lenjeria intimă. Detaliile pe care trebuie să le știi.
Află cele 5 obiceiuri dovedite științific care îți curăță pielea din interior și o ajută să strălucească natural.
Acestea sunt cele cinci motive pentru care nu ar trebui să te mai epilezi.
Părul este mai mult decât un element de estetică – el poate reflecta starea generală de sănătate și bunăstare.
Vrei să trăiești cu 10 ani mai mult? Iată secretul pe care puțini îl cunosc!
De ce ai senzația că te strânge pielea după ce ai stat în piscină sau în mare.
Ce trebuie să știi dacă ai gene false. Răspunsul te va îngrozi.
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Dermatologii avertizează! Adevărul despre apa micelară. Trebuie clătită sau nu? Cum îți distrugi pielea fără să-ți dai seama.
Articolul de îngrijire plin de pesticide și produse cancerigene. Experții sunt îngrijorați.
Cum trebuie, de fapt, să alegi culoarea ojei. Detaliul de care să ții cont pentru avea o manichiură perfectă. Cum influențează tonul pielii.