Secretul longevității: medicii au descoperit de ce japonezii trăiesc atât de mult
Acesta este secretul longevității. Cercetătorii au descoperit de ce japonezii trăiesc atât de mult.
Unele feluri de mâncare sunt păstrate la frigider, în ideea de a fi consumate mai târziu. Totuși, unele alimente, odată reîncălzite, pot deveni toxice pentru...
Unele alimente, chiar reîncălzite de mai multe ori, nu sunt dăunătoare sănătății, în timp ce altele pot deveni toxice sau chiar cancerigene.
Alimente care conțin proteine
Pui
Puiul poate fi periculos dacă este consumat la 2-3 zile după preparare. Prin încălzirea acestuia, structura proteinelor sale este modificată, provocând probleme digestive. Cel mai sigur este să-l consumi în aceeași zi în care a fost gătit. Dacă nu ai de ales și trebuie să îl reîncălzești, asigură-te că temperatura de fierbere nu este foarte ridicată.
Ouă
Indiferent dacă sunt preparate sub formă de omletă sau ochiuri, compoziția lor se schimbă atunci când este reîncălzită. În plus, ouăle devin toxice pentru organism.
Ciuperci
Ciupercile sunt un aliment ușor, bogate în fibre și vitamine. Atenție însă, trebuie consumate proaspete, și nu reîncălzite! Compoziția proteinelor sale se schimbă odată reîncălzită, mai ales că este vulnerabilă la microorganisme. Drept urmare, gustul lor se modifică și devine dificil de digerat, provocând gaze, balonare și dureri de stomac.
Alimente care conțin nitrați
Spanacul, la fel ca sfecla și țelina, conține nitrați esențiali pentru corpul nostru. Cu toate acestea, încălzirea acestor legume induce o conversie a nitraților în nitriți potențial cancerigeni.
Orezul, în același context, poate prezenta un pericol pentru sănătate atunci când este reîncălzit. Știm că orezul este o sursă bună de energie și poate preveni multe boli. Dar când orezul rămâne la temperatura camerei pentru o lungă perioadă de timp, bacteriile se înmulțesc. Prin urmare, nu se recomandă reîncălzirea acestuia.
Acesta este secretul longevității. Cercetătorii au descoperit de ce japonezii trăiesc atât de mult.
Aceasta este ce mai mare greșeală care duce la apariția ridurilor. În această perioadă, efectele sunt și mai vizibile.
Acestea sunt cele cinci motive pentru care nu ar trebui să te mai epilezi.
Secretul unor mâini catifelate. Ingredientul banal din bucătărie care îți transformă mâinile în doar câteva minute.
De ce uscarea hainelor în interior vă poate pune sănătatea în pericol. Lucrul care reduce riscul de formare a mucegaiului.
Ce trebuie să știi dacă ai gene false. Răspunsul te va îngrozi.
Acest produs pe care îl folosim zilnic poate duce la cancer. Medicii trag un semnal de alarmă.
Această manichiură te va surprinde. Este foarte specială și sustenabilă. Schimbă tot ce știai despre tendințe.
Trucul rapid care te scapă de petele de sare de pe încălțăminte. Te salvează iarna în doar câteva minute.