Accident în Capitală între o maşină a Poliţiei şi alte două autoturisme

Ambulanță
Ambulanță

Un accident rutier s-a produs, joi dimineaţa, în Bucureşti, între o maşină a Poliţiei şi alte două autoturisme, o poliţistă în vârstă de 21 de ani fiind transportată la Spitalul Universitar, cu răni uşoare.

Potrivit Brigăzii Rutiere, în urma accidentului, autospeciala de Poliţie s-a răsturnat, notează Agerpres. 

"Conducătorul unei autospeciale de Poliţie, în vârstă de 51 de ani, care se deplasa pe Şoseaua Progresului, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu Strada Năsăud, având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice, a intrat în coliziune cu două autovehicule, în urma impactului autospeciala răsturnându-se pe o parte", a informat Brigada Rutieră.

În urma incidentului, a fost restricţionat traficul pe banda 1 pe Strada Năsăud.

Potrivit sursei citate, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel