Actrița Oana Pellea, test PCR pozitiv: mă felicit că m-am vaccinat

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Test rapid salivă. Foto: Protejat.ro
Test rapid salivă. Foto: Protejat.ro

Actrița Oana Pellea a anunțat pe rețelele sociale că testul PCR a iești pozitiv și este bolnavă de COVID.

Actrița Oana Pellea a postat pe rețelele sociale un mesaj despre rezutatul testului PCR pe care l-a făcut duă o săptămână în izolare: pozitiv. Artista și-a făcut ambele doze de vaccin anti-COVID.

”Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămână am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat in contact cu o persoana suspecta a fi pozitivă Covid19.

Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: “Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat ”Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabila! Reacția presei da… mi se pare incredibilă! E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul!

Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV. Mi-aș fi pus în pericol colegii și pe cei cu care aș fi intrat în contact.Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin! Voi rămâneîin izolarea impusă de lege. Aveți grija de voi și de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”, notează Oana Pellea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel