AFEMEIATUL: 7 lucruri care îți arată că bărbatul acela nu va fi niciodată doar al tău

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bărbați încăpățânați   Foto: Pixabay
Bărbați încăpățânați Foto: Pixabay

AFEMEIATUL: Acest tip de bărbat este obișnuit să „cumpere” atenția femeilor cu cadouri și gesturi romantice, dar totul durează puțin și se termină de obicei lăsând răni adânci.

Afemeiatul arată de obicei grozav și are maniere frumoase, iar atunci când ajungi în întâlnesc, femeile se lasă vrăjite sperând că-l vor face să se „așeze” la casa lui. Dar realitatea e că nu sunt material bun pentru un „bărbat de casă”. 

Acesta 7 semne ar trebui să îți arate că ai de-a face cu un afemeiat care se va potoli cu greu ca să rămână toată viața doar cu o singură femeie!

1) Prea multe femei în jurul lui

Are mai multe postări pe Facebook, Twitter sau Instagram de la femei, decât cu prietenii bărbați. Plus că femeile în cauză îi tot scriu lucruri de genul „Mi-e dor de tine” sau „Când te văd?”. Plus că, dacă iese cu tine și este în permanență cu ochii lipiți de telefon, trimișând mesaje altor femei, este posibil să joace „la dublu” cum se spune. 

2) Aruncă cu complimentele în dreapta și în stânga 

„Ai cei mai frumoși ochi pe care i-am văzut vreodată”. „Ești superbă”. „Nu am reușit niciodată să mă destăinui unei femei așa cum o fac cu tine.” Dacă spune toate acestea în primele 30 minute de întâlnire, atunci probabil că își dorește să „înscrie” nu să te păstreze.

3) E romantic ostentativ

Afemeiatul este obișnuit să cumpere atenția femeilor cu cadouri și gesturi romantice făcute în public, dar totul durează până când „a înscris”. Se reorientează ușor spre noua țină. 

4) Toată lumea îți tot spune asta

Dacă auziți de la diferite persoane că noul dvs. partener schimbă frecvent iubitele, opriți-vă și gândiți-vă că s-ar putea să fie adevărat. De obicei astfel de bărbați sunt recunoscuți pentru cuceririle lor, pe care rar pot să le ascundă. E și o chestie de orgoliu pentru ei, până la urmă. 

5) Te confundă cu alte femei

Nimic nu este mai rău decât un tip care îți spune numele unei alte femei în momente intime sau care își tot laudă prietena cea mai bună.

6) Se inflamează ușor și se stinge repede 

Bărbații care se angajează rapid în relații de dragoste, se inflamează ușor, probabil că nu vor o relație pe termen lung. Ideea e că dacă se aruncă cu capul înainte e pentru că vor să se consume mai repede, nu pentru că chiar s-au îndrăgostit la prima vedere. 

7) Mereu cu răspunsurile la el

Afemeiații sunt actori minunați. Au fost cu atât de multe femei încât știu exact ce le place femeilor, ce ar trebui să spună la un moment dat și cum să acționeze în toate situațiile. Sunt atât de versați încât au răspund întotdeauna, la orice, până și când îi prinzi cu minciuna știu să o întoarcă rapid în favoarea lor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel