Al cincilea caz de COVID-19 la Ministerul Justiției

Adisa Codruț |
Data publicării:
Teste Covid-19
Teste Covid-19

Ministerul Justiției a anunțat, joi, că un al cincilea angajat al instituției a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

„Ministerul Justiției anunță confirmarea în cursul zilei de joi a celui de-al cincilea caz de COVID-19. Noul caz este un angajat al direcției resurse umane. Persoana nu a mai fost prezentă în minister din data de 2 aprilie", arată Ministerul Justiției într-un comunicat.

Reprezentanții Ministerului reamintesc că, începând de marți, Ministerul Justiției a intrat în regim de telemuncă, excepție de la această regulă făcând ministrul, secretarii de stat, cabinetul ministrului, serviciul de informații clasificate, direcția tehnologia informației, care lucrează de la sediul ministerului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel