Al doilea medic impostor, dar cu parafă, identificat la controlul de la DSPMB!

Dana Lascu / 08 feb 2019 / 16:33
Pe pagina sa de Facebook, chirurgul Matthew Mode - Matteo Politi are numeroase poze din timpul intervențiilor chirurgicale
Pe pagina sa de Facebook, chirurgul Matthew Mode - Matteo Politi are numeroase poze din timpul intervențiilor chirurgicale

Ministerul Sănătății a anunțat că, în urma verificărilor demarate la Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, după ce s-a constatat că a fost eliberat un cod de parafă în mod ilegal, a mai fost indentificat un al doilea caz, asemănător cu cel al lui Matthew Mode / Matteo Politi.

La controlul de la Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, după ce s-a constatat că a fost eliberat un cod de parafă în mod ilegal, a mai fost indentificat un al doilea caz, asemănător cu cel al lui Matthew Mode / Matteo Politi.

„Pentru că există în desfășurare o anchetă demarată de Poliție și Parchet, nu putem face publice alte date legate de acest caz. Ministerul Sănătății continua verificările la DSPMB și va pune în continuare la dispoziția organelor de anchetă toate informatțiile obținute în urma acestor verificări. Facem precizarea că cele două persoane care au obținut cod de parafă în mod ilegal nu mai prestează servicii medicale. Ministerul Sănătății va întreprinde toate măsurile necesare pentru a asigura pentru pacienți servicii medicale în condiții de maximă siguranță, în concordanță cu reglementările legale în vigoare", se arată în comunicatul Ministerului.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy