ALERTĂ: Încă 7 persoane cu COVID-19 la Școala 28 unde o angajată are tulpina din Marea Britanie

Dana Lascu / 25 ian 2021 / 17:42
Profesor în clasă. Foto: Pixabay
Profesor în clasă. Foto: Pixabay

Încă 7 persoane - contacți ai angajatei din Școala 28 din Capitală care este infectată cu tulpina din Marea Britanie de COVID-19 sunt pozitivi. Numărul cazurilor de infectare din jurul angajatei se ridică la 16!

Ministerul Sănătății a confirmat că în 7 persoane din Școala 28 din Capitală au fost depistate pozitive la COVID-19. Și pentru o parte dintre ele se va face secvențiere genică pentru a vedea dacă sunt sau nu infectate cu tulpina din Marea Britanie, la fel ca o colegă de-a lor. 

În total, în Școala 28 dunt acum 17 persoane infectate: una este confirmată cu tulpina din Marea Britanie, 9 au fost confirmate pozitive vineri și astăzi cele 7 sus menționate. 

Din cei 7 depistați pozitivi astăzi, pentru 4 se va face secvențierea „pentru că prezintă caracteristici” a anuțat  Ministerul Sănătății. Iar rezultatele vor fi gata în câteva zile. 

Până acum în România au fost identificate 4 cazuri de infectare cu tulpina extrem de contagioasă de SARS CoV-2 din Marea Britanie. 

Școala 28 este închisă și se face dezinfecție. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy