Alertă la Spitalul Județean Suceava după ce un apel la 112 anunța că iese fum de la UPU

Adisa Codruț |
Data publicării:
Interventie ISU
Interventie ISU

Pompierii au intervenit la Spitalul Județean Suceava după ce un apel la 112 a alertat că ar ieși fum de la Unitatea de Primiri Urgențe.

Este alertă la Spitalul Judeţean din Suceava, după ce s-a detectat prezenţa fumului în zona Unităţii de Primiri Urgenţe - UPU, relatează România TV. Potrivit sursei citate, cei de acolo au sunat la 112, anunţând că iese fum de la UPU, acolo unde sunt foarte mulţi pacienţi Covid în aşteptarea unui loc în spital sau la ATI. Pompieri au ajuns la faţa locului şi caută sursa fumului şi sunt pregătiţi să intervină, anunță DC News.

Potrivit sursei citate, pompierii vin acolo zilnic, din 3 în 3 ore pentru a verifica dacă totul este în regulă şi a nu se repeta tragediile care au avut loc în acest an la alte spitale din ţară. Reprezentanții ISU Suceava susțin că la dispeceratul lor s-a sunat și s-a anunțat despre că se simte miros de fum într-un salon (camera de resuscitare) din Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Cei de la ISU Suceava au transmis: ”La fața locului, nu s-a identificat nicio sursă de fum. Împreună cu personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, pompierii militari au evacuat cinci pacienți din zona respectivă. Ulterior, au monitorizat spațiul și instalațiile electrice și de oxigen, fără să fie identificate probleme”.

Mai mulţi pacienți de la la Spitalul Județean Suceava au fost evacuaţi astăzi, după ce în Unitatea de Primiri Urgențe, partea de stabilizare/resuscitare a pacienților COVID, a fost semnalat un miros puternic de fum, anunță Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel