Aloe vera. Cum să îngrijești corect această plantă

DCMedical Team |
Data publicării:
Aloe vera
Aloe vera

Aloe Vera este cunoscută de mult timp pentru proprietățile sale medicinale. 

Aloe Vera este benefică pentru a calma arsurile solare și tăieturile, dar pe l7ngă asta are foarte multe alte efecte benefice pentru sănătate. 

Kierslyn Kujawa, expert în plante și fondator al Planted in Pots, împărtășește cele mai bune sfaturi despre cum să ai grijă de aloe vera și cum aceasta poate avea grijă de tine.

Identificarea plantei

"Există peste 300 de soiuri diferite de aloe!", spune Kujawa. "Cel mai bun mod de a  identifica această plantă este după tulpini, formă, mărime, modele de creștere și floarea, dacă vedeți una."

Aloe vera este cel mai comun soi și cel cu care probabil sunteți cel mai familiarizat. Se identifică după tulpinile sale suculente, lungi, de culoare verde-cenușie, majoritatea cu o textură țepoasă pe margini și puncte albe la suprafață. Multe varietăți vin, de asemenea, în diferite nuanțe de roșu și purpuriu, pot avea frunze mai scurte și pot avea mai multe tipuri de tulpini. 

Apă

Lăsați solul să se usuce. Aloe vera nu are nevoie de multă apă. Este indicat să le udați cât mai rar, potrivit Insider. În funcție de cât de multă lumină primește aloe vera, acest program de udare ar fi cam la fiecare două-trei săptămâni primăvara și vara și la fiecare trei-patru săptămâni toamna și iarna.

Citește continuarea pe Spectacola și află detalii legate de solul cel mai potrivit și condițiile de lumină și temperatură sau înmulțire, necesare pentru planta aloe vera.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel