Andra, probleme grave în izolare! COVID-19 i-a provocat NOI simptome

DCMedical Team |
Data publicării:
Andra, probleme grave în izolare! COVID-19 i-a provocat NOI simptome, FOTO facebook
Andra, probleme grave în izolare! COVID-19 i-a provocat NOI simptome, FOTO facebook

Familia Măruță are coronavirus. Cătălin, Andra, David și Eva se află în izolare, în urma infectării cu virusul SARS-COV-2. 

Dintre cei patru membri ai familiei, doar Andra este cea mai afectată de virus. Recent, artista a povestit pe rețelele de socializare care este starea ei de sănătate.

”Deocamdată, cânt doar cu vocea din cap, pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispune, aşa că momentan cânt doar în gând. Abia aştept să vă cânt din nou, sunt nerăbdătoare! Vreau să vă spun tot ce am pe suflet pentru că am adunat foarte multe emoţii”, a spus Andra, pe Instagram.

Cum își petrece timpul în izolare

 

„Am ieșit afară să stau puțin la soare. (...) nu am mai fost atât de activă pe online, pentru că iar a fost o zi din aia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și profit de soarele ăsta frumos. Am ieșit puțin pe terasă. Sunt bine, vă țin la curent cu starea mea. E mult mai bine astăzi, mă simt foarte bine și sper din suflet să treacă cât mai repede această perioadă, pentru că îmi doresc să revin la normal”, a declarat Andra într-un InstaStory.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel