Andreea Marin, momente grele: fiica ei, infectată cu coronavirus. „E o lecție și asta” Zâna și-a făcut vaccinul

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin și fiica ei Violeta. Foto: Instagram
Andreea Marin și fiica ei Violeta. Foto: Instagram

Andreea Marin a trecut prin momente grele după ce fiica ei s-a infectat cu coronavirus, și a fost nevoită să stea în izolare. Zâna, însă, a apucat să se vaccineze cu prima doză. 

Andreea Marin a vorbit despre un eveniment foarte neplăcut din luna decembrie a anului trecut, când fiica ei, Violeta, a fost infectată cu coronavirus, notează spectacola.ro. 

Tânără a stat în izolare și a fost nevoită să se descurce singură. „Am avut în casă un bolnăvior, de Crăciun și Anul Nou. A fost tare vitează, a avut formă ușoară. Firește, ne-am testat de mai multe ori, am stat total separați. A luat din afara casei”, a spus Andreea Marin. 

Chiar dacă nu a avut o formă severă, acea perioadă a fost dificilă atât pentru Violeta, cât și pentru mama sa, Andreea Marin. 

„A stat izolată, are ca o garsonieră a ei în casă. Adică, dacă blochezi o parte din casă, are acolo tot ce îi trebuie. A trebuit să se descurce singură aproape 3 săptămâni, a fost foarte ascultătoare, a fost foarte curată. E o lecție și asta”, a povestit Andreea Marin.

Vedeta și-a făcut deja prima doză de vaccin COVID-19 și acum așteaptă rapelul. 

Ce vaccin și-a făcut Andreea Marin și ce efecte secundare a avut, aflați pe spectacola.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel