ANMCS, conducerea Spitalului Floreasca trebuie să prezinte planul de remediere

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Spitalul de Urgență Floreasca
Spitalul de Urgență Floreasca

În această dimineață vor avea loc discuții între ANMCS și conducerea Spitalului de Urgență Floreasca pe marginea planului de conformare și remediere al deficiențelor constatate în urma incidentului în care o femeie a fost arsă pe masa de operație. 

În ultima săptămână a anului trecut Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate - ANMCS - a suspendat temporar acreditarea Spitalului Floreasca în urma scandalului provocat de decesul unei paciente, care a suferit arsuri pe masa de operație în timpul unei intervenții.

Astăzi conducerile ANMCS și a Spitalului Floreasca trebuie să se întâlnească, la sediul Autorității, pentru a discuta planul concret de conformare și remediere al deficiențelor constatate în urma acelui scandal.

Va fi doar prima discuție dintr-un lung șir în urma căruia se va decide dacă se ridică sau nu suspendarea acreditării uriașei instituții medicale. 

Tot astăzi, conducerea ANMCS a anunțat că va susține declarații de presă legate de acest caz, la ora 13.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel