Aparate de ventilație de la animale, donate pentru tratarea pacienților cu COVID-19

Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie solicită medicilor veterinari să ofere aparatele de ventilație de animale pentru combaterea deficitului anticipat de echipamente pentru tratarea pacienților cu coronavirus.

Potrivit BBC, există aproximativ 300-400 de ventilatoare pentru animale utilizate în prezent în Marea Britanie.

Cele concepute pentru animale mai mari decât un câine, dar mai mici decât un cal, ar fi potrivite pentru tratarea oamenilor, au spus specialiștii.

Guvernul a declarat că „cere comunității veterinare să ajute țara și Serviciul National de Sanatate ".

Colegiul de Chirurgi Veterinari (RCVS) și Asociația Anestezistilor Veterinari (AVA) ajută la coordonarea unui stoc național de echipamente compatibile sau modificabile, cum ar fi ventilatoare și aparate de oxigen.

Dr. Kathy Murphy, director al centrului de biologie al Universității Newcastle și membru AVA, a spus pentru BBC: „Ne bucurăm că Serviciul National de Sanatate are încredere în lucrătorii din sănătate care ne contactează spunând:„ La sfârșitul zilei, dacă avem nevoie de asta, este asta sau pacientul. moare."

Producătorii de aparate de ventilațiepentru animale mici au declarat că adaptează aparatele respiratorii existente și modifică mașinile nou fabricate.

Directorul general Keith Simpson a declarat, pentru BBC, că o mașină de ventilație de animale ar putea fi modificată în aproximativ o zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel