Asigurările private de sănătate: află toate informațiile, luni, la Academia de Sănătate

Steluța Indrei |
Data actualizării: | Data publicării:
Patru spitale au ajuns în categorie superioară de acreditare
Patru spitale au ajuns în categorie superioară de acreditare

Asigurările private de sănătate reprezintă tema emisiunii „Academia de Sănătate”, realizată de prof. dr. Irinel Popescu și difuzată luni, ora 11.00, la DC MEDICAL. Invitați sunt Zahal Levy și Laura Afrasine, reprezentanții companiei de asigurări MediHelp International.

Zahal Levy este președintele grupului MediHelp International, lider de piață în domeniul asigurărilor private de sănătate, cu reprezentanță în România, Bulgaria, Ungaria și Polonia. 

Laura Afrasine este director executiv pentru România.

Din emisiune veți afla despre importanța asigurării de sănătate în general și în special despre asigurările private de sănătate, despre serviciile medicale la care puteți avea acces prin intermediul unei astfel de polițe.

Dacă în urmă cu câțiva ani, asigurările private de sănătate nu prezentau interes pentru români, în prezent tot mai mulți oameni au început să conștientizeze nevoia acestor asigurări, pe fondul nemulțumirilor generate de sistemul public de sănătate.

Invitații atrag atenția românilor asupra importanței stării lor de sănătate și asupra investiției necesare în procesul de prevenire a afecțiunilor medicale.

O asigurare privată de sănătate înglobează servicii medicale accesibile atât prin Casa de Asigurări de Sănătate, cât și prin abonamente medicale, fiind mult mai mult decât o simplă asigurare de călătorie sau un card european de sănătate. Plata primei de asigurare oferă accesul la servicii medicale la cele mai înalte standarde, în clinici sau spitale private din România și din străinătate, inclusiv: consultații, investigații, imagistică, internări, operații și nașteri.

De asemenea, această asigurare oferă acces la servicii medicale, cum ar fi: consultațiile multidisciplinare, analizele de laborator și alte teste de diagnosticare (ex. EKG), imagistică (RMN, CT, scanare PET), fizioterapie și tratarea afecțiunilor cronice. În egală măsură, sunt acoperite spitalizarea și intervențiile chirurgicale, inclusiv complicațiile și tratamentele pentru bolile agresive precum: cancerul, transplantul de organe, de țesuturi sau de celule, în limita planului ales.

Interviul exclusiv de la „Academia de Sănătate" va putea fi urmărit pe canalul de Youtube DC MEDICAL și pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel