Au început demiterile: toți secretarii din MS, dați afară

Adisa Codruț / 08 noi 2019 / 09:49
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Toți secretarii de stat din Ministerul Sănătății au fost demiși azi. În total, 38 de secretari de stat, subsecretari și consilieri au fost dați afară din guvern.

Toți secretarii de stat din Ministerul Sănătății au fost demiși, după cum a anunțat premierul Ludovic Orban. În total, 32 de secretari de stat, trei subsecretari și trei consilieri au fost dați afară azi, anunță digi24.ro.

Cei cinci secretari din Ministerul Sănătății sunt Cristian Vasile Grasu, Tiberius Marius Brădățan, Dan Octavian Alexandrescu, Dan Dumitrescu și Rodica Nassar.

De asemenea, premierul a spus ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că o va schimba și pe Adriana Cotel, de la conducerea Institutului Clinic Fundeni. Ea a fost numită de Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, în utlima ei zi de mandat. „Este foarte important să curățăm instituțiile publice de toți cei care nu și-au exercitat corect funcțiile de demnitate publică și care nu și-au făcut treaba cum trebuie. Pot să vă spun că deja am început să semnez decizii și aștept să fac febră musculară de la semnat decizii de demitere a secretarilor de stat, consilierilor de stat, consilierilor generali și a celorlalte categorii de funcții care depinde de ministru și de premier pentru că trebuie să readucem demnitatea în funcțiile publice și să terminăm cu pilăraia, cu nepotismul. Am semnat, ieri, niște decizii: băiatul lui..., băiatul lui, băiatul lui ..., dar se vor vedea foarte clar când vor fi publicate în Monitorul Oficial”, a spus Ludovic Orban, în ședința de Guvern de ieri.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy