Urmărește dezbaterea live

AVERTISMENT OMS: NU coronavirusul ne sperie! Va veni altă pandemie, cu adevărat devastatoare

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medic, pandemie
Medic, pandemie

Un înalt oficial al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a emis un avertisment groaznic despre o posibilă nouă pandemie. 

Următoarea pandemie poate să vină în orice moment și poate fi și mai gravă, chiar devastatoare a avertizat Dr Mike Ryan, director executiv al programului de urgență al OMS. Mesajul său este alarmant: coronavirusul nu este marea pandemie despre care oamenii de știință credeau că va veni din moment în moment.

„Amenințările de acest tip vor continua”, a spus dr Ryan care a precizat că, în ciuda gravității pandemiei de coronavirus, lucrurile, în viitor, ar putea fi mult mai rele. Oficialul OMS spune că rata mortalității pentru SARS-CoV-2, este foarte scăzută în comparație cu alte boli. În cazul COVID-19, factorii care intră în joc la determinarea riscului de deces sunt mulți și plasează letalitatea acestei boli între 0,5 și 1%, a spus expertul OMS. 

Află, pe DC News, ce spune expertul OMS despre eficiența vaccinului contra COVID și dacă va reuși acesta să stăvilească pandemia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel