Avionul MAI care trebuia să lase la Craiova 4.220 de doze de vaccin Moderna n-a putut ateriza. Blocat la Timișoara, din cauza ceții dense

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Avion
Avion

UN avion al MAI care trebuia să lase la Craiova 4.220 de doze nu a putut ateriza pe aeroportul din Craiova pentru că ceața densă reducea vizibilitatea la sub 100  de metri.

În această dimineață, un avion al MAI a plecat din București, având în plan să aterizeze pe rând la Craiova, Timișoara și Cluj, unde transportă circa 12.000 de doze de vaccin de la Moderna. 

La Craiova trebuia ă aterizeze la ora 07.30, dar din cauza ceții dense, care reducea vizibilitatea la sub 100 de metri, pilotul a luat decizia de a nu ateriza și de a continua cursa spre Timișoara, unde a descărcat tranșa de 2.320 de doze aferentă acestui centru de vaccinare. 

Avionul este și la această oră la Timișoara. Echipajul așteaptă să vadă dacă va putea totuși ateriza la Craiova, unde are de lăsat 4.220 de doze de vaccin Moderna. 

Ultima cursă ar trebui să fie la Cluj, unde va descărca pentru centrul regional de vaccinare 5.290 de doze de vaccin. 

În total, 26.210 de doze de vaccin de la Moderna sunt programate la distribuție astăzi către centrele regionale din țară, pentru vaccinarea, cu prima doză, a persoanelor programate: pe lângă cele din Craiova, Timișoara și Cluj, la Centrul Regional de Distribuție Brașov vor ajunge 4.810 doze; la Centrul Regional de Distribuție Constanța - 4.360 doze iar la Centrul Regional de Distribuție Iași - 5.210 doze. 

De asemenea, în București, la centrul Național rămân 9.790 de doze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel