Bărbatul care a primit doza de rapel cu un vaccin diferit: am simțit cum transpir. E o reacție de panică, inițial

DCMedical Team / 18 Martie 2021 / 00:36
Vaccinuri COVID de la Pfizer și Moderna. Foto: CE
Vaccinuri COVID de la Pfizer și Moderna. Foto: CE

Bărbatul care a fost vaccinat pe 24 februarie cu serul Pfizer și a primit miercuri, la rapel, vaccinul de la Moderna, este în stare bună până acum. El a vorbit la televiziune despre moment.

Bărbatul care a fost vaccinat din greșeală cu un vaccin diferit la doza de rapel a vorbit despre momentul în care a primit doza. Alin Iacobescu este diabetic. El povestește că medicul i-a propus să îl treacă în sistem că a fost vaccinat tot cu Pfizer. Acesta nu a fost, însă, de acord, astfel că nu a putut primi adeverință de vaccinare. Chiar dacă acum este în stare bună, el se teme, totuși, de o posibilă reacție.

 „Sunt un om care se gândește în perspectivă. Oricât aș fi asigurat că o să fiu bine, mă întreb pe baza a ce? Fiecare om e diferit, poți avea reacții diferite pentru că în corpul tău aceste substanțe se pot combina diferit, așa că am o rezervă”, a spus el la Digi24.

Alin Ionescu a spus că și-a dat seama ce s-a întâmplat când o asistentă a încercat să valideze vaccinarea în sistem.

„Am simțit cum transpir. E o reacție de panică, inițial”, a povestit el.

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy