Bătaie în spital: o asistentă din ATI susține că a fost agresată de o colegă geloasă

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Rodica Luminița
Rodica Luminița

O asistentă de la ATI a spitalului din Giurgiu reclamă că a fost bătută de o colegă, care o acuză că ar fi întreținut relații intime cu un medic.

Rodica Luminița, o asistentă de 47 de ani reclamă faptul că a fost agresată fizic și acuzată că a întreținut relații intime cu un medic. 
Totul s-ar fi întâmplat chiar în fața medicului, agresoarea fiind concubina acestuia.
Asistenta care susține că a fost bătută a depus deja o plângere la poliție și și-a spus povestea pe pagina sa de socializare, unde a postat și câteva fotografii în care sunt vizibile vânătăile pe care le-a „dobândit” în urma bătăii primite.

Iată cum a relatat ea povestea:

„15.10.2020, ora:11:15, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu - Stare de alertă
Sunt asistent medical de anestezie, secția A.T.I. , SJU Giurgiu.
Îmi este destul de greu să povestesc asta, dar cred că este important să se afle cu ce se ocupă și de ce sunt în stare unii oameni într-o situație de pandemie, în secolul XXI:

Am fost agresată cu brutalitate fizic și verbal în cabinetul renumitului medic PICK LADISLAU, de către colegă mea as. Stoica Rodica (concubina acestuia), aducându-mi acuze neadevărate, cum că eu la ora 6:30, mă aflăm în cabinetul Dr. Pick L, întreținând relații intime. Fapt neadevărat, demonstrând asta prin conversația avută cu colegă mea care la ora 6:40 a venit să mă ia de acasă.
Stoica Rodica a venit în cabinetul asistentelor la A.T.I. , luându-mă de braț (ca și când ar fi avut o urgență în sala de operații), gândindu-mă că este o urgență de serviciu, m-am ridicat și am urmat-o. Ajungând în capătul holului am constatat că nu era o urgență, ea îmbrâncindu-mă în cabinetul Dr. Pick pe canapea, unde am fost imobilizată aplicandumi-se în regiunea capului și feței pumni și palme fără că eu să ripostez.
SUBLINIEZ că la acest incident a asistat fără a lua nici cea mai mică măsură Dr. Pick. După ce l-am implorat să o oprescaca și să recunoască că între noi nu a existat nimic NICIODATĂ, el rostind către concubină „HONEY NU MAI FACE GĂLĂGIE”- fiind mai mult interesat să nu ne audă cineva, în loc să oprească incidentul.
Am fost eliberată, mi-am adunat puterile să ies din cabinet după ce au ieșit cei doi, strigând către Dr. Pick -CĂ NU ESTE POSIBIL SĂ NU IA ATITUDINE ȘTIIND CĂ SUNT NEVINOVATĂ, răspunsul fiind „ MAI ÎNCET NU MAI ȚIPA AȘA”.
După cele întâmplate, am sunat imediat la 112, făcând plângere penală, am mers la UPU pentru consult și îngrijiri medicale și la Medicină Legală, pentru constatarea leziunilor și eliberarea certificatului medico-legal.
Considerați că o problema personală poate fi rezolvată în acest fel într-o instititutie publică de stat?
Sper că organele abilitate ale Poliției și Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu să ia măsurile ce se impun pentru faptele comise”, a scris ea pe pagina sa de Facebook.

DC Medical a transmis o solicitare Spitalului Județean Giurgiu, dar până la închiderea ediției conducerea unității medicale nu ne-a oferit un răspuns. Surse din spital spun ca Poliția Giurgiu a dechis o anchetă pentru a elucida cauzele scandalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel