Bătrân de 104 ani, recuperat din infecția cu noul coronavirus

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Bătrânul s-a recuperat la 104 ani      Susa foto: cbsnews.com
Bătrânul s-a recuperat la 104 ani Susa foto: cbsnews.com

Un bătrân de 104 s-a recuperat din infecția cu coronavirus. El a trecut de-a lungul vieții prin mai multe evenimente precum gripa spaniolă sau al Doilea Război Mondial.

Un bărbat în vârstă de 104 ani, care a trecut prin gripa spaniolă, Marea Criză și cel de-al Doilea Război Mondial s-a recuperat din boala cauzată de infecția cu coronavirus. William „Bill” Lapschies a contractat virusul la Edward C. Allworth Veterans' Home din Oregon, potrivit CBS. El a început pentru prima dată să prezinte simptome pe 5 martie și a fost izolat în camera lui, dar din această săptămână, este considerat recuperat din COVID-19.

Lapschies și-a revenit exact la timp pentru ziua lui, a spus familia sa. Miercuri, familia lui Lapschies l-a surprins la casa veteranilor cu o sărbătoare unică. Din moment ce vizitatorii nu au voie să îl viziteze în acest moment, au avut parte de o petrecere la distanță socială.

„Nu tocmai așa a vrut familia să sărbătorească”, a spus fiica sa Carolee Brown. „I-am sărbătorit cei 101 și am avut peste 200 de oameni. Dar suntem atât de încântați că și-a revenit din asta și a trebuit doar să facem ceva pentru el”, a spus ea.

Brown a spus că tatăl ei este „foarte, foarte bolnav”, iar medicii au spus că s-ar putea să nu supraviețuiască. Ginerele său, Jim Brown, l-a numit „destul de rezistent”, menționând că Lapschies a trecut prin gripa spaniolă, Marea Criză și câteva recesiuni majore. Lapschies a fost staționat în Insulele Aleutiene în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a spus familia sa. Acum, familia lui crede că trebuie să fie unul dintre cei mai bătrâni oameni care s-a recuperat din boala cauzată de coronavirus.

 

Sursa, aici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel