Bătrân de 104 ani, recuperat din infecția cu noul coronavirus

Angela Sabău / 04 apr 2020 / 16:12
Bătrânul s-a recuperat la 104 ani      Susa foto: cbsnews.com
Bătrânul s-a recuperat la 104 ani Susa foto: cbsnews.com

Un bătrân de 104 s-a recuperat din infecția cu coronavirus. El a trecut de-a lungul vieții prin mai multe evenimente precum gripa spaniolă sau al Doilea Război Mondial.

Un bărbat în vârstă de 104 ani, care a trecut prin gripa spaniolă, Marea Criză și cel de-al Doilea Război Mondial s-a recuperat din boala cauzată de infecția cu coronavirus. William „Bill” Lapschies a contractat virusul la Edward C. Allworth Veterans' Home din Oregon, potrivit CBS. El a început pentru prima dată să prezinte simptome pe 5 martie și a fost izolat în camera lui, dar din această săptămână, este considerat recuperat din COVID-19.

Lapschies și-a revenit exact la timp pentru ziua lui, a spus familia sa. Miercuri, familia lui Lapschies l-a surprins la casa veteranilor cu o sărbătoare unică. Din moment ce vizitatorii nu au voie să îl viziteze în acest moment, au avut parte de o petrecere la distanță socială.

„Nu tocmai așa a vrut familia să sărbătorească”, a spus fiica sa Carolee Brown. „I-am sărbătorit cei 101 și am avut peste 200 de oameni. Dar suntem atât de încântați că și-a revenit din asta și a trebuit doar să facem ceva pentru el”, a spus ea.

Brown a spus că tatăl ei este „foarte, foarte bolnav”, iar medicii au spus că s-ar putea să nu supraviețuiască. Ginerele său, Jim Brown, l-a numit „destul de rezistent”, menționând că Lapschies a trecut prin gripa spaniolă, Marea Criză și câteva recesiuni majore. Lapschies a fost staționat în Insulele Aleutiene în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a spus familia sa. Acum, familia lui crede că trebuie să fie unul dintre cei mai bătrâni oameni care s-a recuperat din boala cauzată de coronavirus.

 

Sursa, aici.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.24
YesMy