Bătrân lăsat să zacă pe jos. CONTROL la Spitalul Corabia, dispus de ministrul Sănătății

Adisa Codruț / 11 ian 2021 / 08:56
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a trimis o echipă de control la Spitalul din Corabia, unde un bătrân a fost filmat stând pe jos și cerând ajutor.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, declară, într-un comunicat, că a trimis o echipă de control a DSP Olt să ancheteze ce s-a întâmplat la Spitalul din Corabia, unde un bătrân a fost filmat stând pe jos și cerând ajutor.

”Astfel de situații trebuie tratate cu mult mai mult profesionalism de către personalul spitalicesc. (...) Am urmărit și eu imaginile care au fost postate pe rețelele de socializare online de la Spitalul Orășenesc din Corabia și am cerut aseară trimiterea de îndată a unei echipe de control la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate cu acest domn. După ce voi avea toate informațiile, voi putea lua o decizie pentru ca astfel de situații să fie tratate cu mult mai mult profesionalism de către personalul spitalicesc”, susține ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Concluziile controlului vor fi date mai departe, conform cu legislația în vigoare, Corpului de Control al ministrului Sănătății.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy