Bătrână de 95 de ani, externată azi, după ce s-a vindecat de COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bătrânica a fost externată   Foto: opiniatimisoarei.ro
Bătrânica a fost externată Foto: opiniatimisoarei.ro

Momentele emoționante cu externarea bunicuței de la spitalul Victor Babeș din Timișoara au fost surprinse și făcute publice.

Bătrâna a fost internată în urmă cu 10 zile, după ce a fost testată pozitiv la COVID-19. Ea a fost internată la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. 
Miercuri, de Bobotează, „Bunicuţa”, aşa cum era alintată de cadrele medicale, a fost declarată vindecată şi a plecat acasă în aplauzele medicilor, asistentelor şi infirmierelor, potrivit România TV.
Bunicuţa a oferit o lecție de viata tuturor, fiind unul dintre cei mai disciplinați pacienți pe care spitalul i-a avut în toată această perioadă.
„Au fost momente emoționante, astăzi, la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș din Timișoara. O pacientă, în vârstă de 95 de ani, internată în urmă cu 10 zile, cu diagnosticul de infecție cu SARS CoV 2, a fost externata. Este cel mai în vârstă pacient tratat în unitatea sanitară din Timișoara în această perioadă de pandemie. Bunicuța, așa cum era alintată de cadrele medicale, a avut mai multe probleme respiratorii la internare, din cauza infecției cu noul coronavirus, dar medicii și asistentele Secției de Boli Infectioase II, sub supravegherea cărora s-a aflat pacienta, au reușit să o vindece.
La plecare i-au făcut o surpriză. Au așteptat-o la ieșirea din unitatea sanitară și au aplaudat-o. Bunicuța a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transportata acasă. Îi dorim multă sănătate!”,  au transmis reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, potrivit opiniatimişoarei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel