Băutura alcoolică minune pentru păr. Cu ce să începi să te speli de acum. Marinescu: Miroase părul mai ciudat, dar e genială

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Bautura alcoolica - Foto: Freepick @wayhomestudio
Bautura alcoolica - Foto: Freepick @wayhomestudio

Care este băutura alcoolică bună pentru păr. Ioana Marinescu ne-a dezvăluit rețeta minune pentru un păr strălucitor și sănătos.

Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, Farmacist Formulator, specialist în Formularea și Evaluarea produsului dermatocosmetic, membru al Societății Române de Dermatologie, ne-a oferit câteva sfaturi despre îngrijirea părului. 

Întrebată dacă leacurile bunicii, acele produse naturale pe care multe femei le folosesc pentru păr, crezând că oferă mai multă strălucire și sănătate firului de păr sunt bune sau nu, Ioana Marinescu ne-a spus că: "sunt minunate".

Săpunul de casă era folosit de bunicile și mamele noastre acum multă vreme și unele îl mai folosesc și astăzi. De asemenea, uleiurile sau oțetul sunt alte două remedii folosite de femei pentru păr.

Camilla, soția Regelui Charles, boala chinuitoare cu care se luptă. Mama și bunica ei au murit din cauza asta: Uite, dacă nu aveți grijă, asta vi se va întâmpla. Și-a pierdut dorința de a trăi

De ce să-ți pui banană în păr. "O mască cu ou și cu ulei, ca o maioneză, este genială"

 

"Persoanele care se spală cu bere fac foarte bine. Berea conține foarte multă drojdie și foarte multe B-uri și este genială.

În afara faptului că miroase părul mai ciudat după ce-l speli cu bere, berea este genială", a declarat Ioana Marinescu, în exclusivitate pentru DC Medical.

"Uleiurile sunt iar minunate. O mască cu ou și cu ulei, ca o maioneză, este genială. Un pic de banană, care e bună și pentru scalp, dar și pentru pielea feței, este genială, pentru că are potasiu.

Acidul ferulic, ingredientul anti-îmbătrânire pe care trebuie să-l folosești. Te vei îndrăgosti de el. Marinescu: Sunt un fan declarat

Sunt pro pentru leacurile bunicii, sunt pro pentru uleiurile cu moleculă un pic mai mare care să funcționeze pe păr. Ceea ce avem în bucătărie este bun, în general. Dacă facem o mască înainte de baie este minunat.

Dacă ne confecționăm o mască acasă, recomand să o punem pe lungimi, să masăm scalpul și să-l înfășurăm într-un turban și prosop și să-l ținem înfășurat, pentru că o să acționeze mai bine toate ingredientele, fie că sunt cele din bucătărie, fie că sunt măști sau balsam din comerț", ne-a mai spus Ioana Marinescu.

Renunță la șampon și folosește produse naturale din cămară

Renunță la șampon și folosește produse naturale din cămară. Dacă rămâi brusc fără șampon acasă, poți și să te speli pe cap cu mijloace improvizate.

 

 

Spre exemplu, poți folosi pudră de muștar, care este potrivită pentru părul gras. Muștarul stimulează creșterea părului și, de asemenea, îi adaugă volum.

Un alt produs, la care nu te-ai gândit vreodată, este făina. Nu usucă excesiv părul, previne vârfurile despicate și este potrivită pentru toate tipurile de păr. Ai nevoie de făină de secară sau cereale integrale, măcinate grosier.

Renunță la șampon și adaugă pudră de muștar în făină. Nu folosi făină de grâu obișnuită, deoarece va fi greu de spălat.

Renunță la șampon și folosește pudră de argilă. Argila hrănește scalpul. Poți face măști de păr din argilă și te poi clăti, apoi, cu oțet sau apă cu lămâie.

Renunță la șampon și folosește iaurt și zer. Aceste produse sunt bune pentru părul foarte uscat.

Renunță la șampon și folosește bicarbonat, un produs bun pentru părul gras. Atenție, însă, folosit în exces, poate usca părul.

"Veșnic nemulțumit", boala tăcută care te macină pe interior. Cele 3 motive principale și cum să-ți dai seama de propria valoare. Radu Leca: Este o persoană toxică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel