Bilanț, coronavirus: Numărul deceselor a trecut de 1.000, iar cel al îmbolnăvirilor a depășit 43.000

Angela Sabău |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Bilanțul epidemiei de coronavirus de la ora 08.00 arată că au fost infectate, până în acest moment, peste 43.000 de persoane, iar numărul celor decedați a trecut de 1.000.

Pe pagina de web  special creată special pentru epidemia de CORONAVIRUS sunt publicate și actualzaite în timp real cifrele referitoare la numărul de îmbolnăviri, decese, dar și numărul celor care au reușit să se vindece de virusul din China.

Potrivit acestor date, până azi dimineață la ora 08.00 erau 43.109 cazuri de îmbolnăviri, iar numărul celor decedați din această cauză a ajuns la 1.018. Numărul celor care au reușit să se vindece de afecțiune a ajuns la 4.065, aici fiind înregistrată o creștere semnificativă. Asta în ciuda faptului că numărul de îmbolnăviri crește constant, ca și cel al deceselor.

De remarcat este faptul că din numărul total al îmbolnăvirilor, cele mai multe cazuri, respectiv 42.645 de cazuri sunt în China, 464 de cazuri fiind înregistrate în alte țări.

Site-ul pe care pot fi urmărite cifrele coronavirusului din China a fost creat de către specialiștii americani de la John Hopkins (Coronavirus 2019-nCoV Global Cases by Johns Hopkins CSSE) și prezintă în timp real datele colectate de OMS (Organizația Mondială a Sănătății), CDC (Centrele americane pentru Prevenirea Bolilor și Control), ECDC (Centrul European pentru Pevenirea Bolilor și Control), NHC (Comisia Națională Chineză de Sănătate) și DXY (comunitatea online a medicilor și farmaciștilor chinezi).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel