Bill Gates face anunţul pe care îl aşteaptă toată lumea cu nerăbdare: Când scăpăm de COVID-19

Irina Radu |
Data publicării:

Lumea ar trebui să revină la normal până la sfârșitul anului 2022 datorită vaccinurilor COVID-19, a declarat Bill Gates într-un interviu pentru ziarul polonez Gazeta Wyborcza și TVN24.

„Aceasta este o tragedie incredibilă”, a spus co-fondatorul Microsoft despre pandemie, adăugând că singura veste bună a fost accesul la vaccinuri.

„Până la sfârşitul anului 2022 ar trebui să revenim la normal”, a spus Gates.

Gates, un miliardar care a renunţat la funcţia de preşedinte al Microsoft Corp în 2014, a angajat cel puţin 1,75 miliarde de dolari pentru răspunsul global faţă de pandemia Covid-19. Aceasta include asistenţă pentru unii producători de vaccinuri, diagnostice şi tratamente potenţiale pentru boală.

Programul COVAX, susţinut de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi Alianţa Globală pentru Vaccinuri şi Imunizare (GAVI), îşi propune să asigure 2 miliarde de doze de vaccin pentru ţările cu venituri mai mici până la sfârşitul anului 2021, scrie TVN24

Citește și Israelul a vaccinat jumătate din populație împotriva COVID

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel