Bogdan Stanoevici, în stare critică. Va fi transferat la Fundeni

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bogdan Stanoevici. Foto: Facebook / pagina personală
Bogdan Stanoevici. Foto: Facebook / pagina personală

Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României, care a avut și COVID-19, este internat în stare gravă la Spitalul „Sf. Pantelimon” de aproape o lună.

Starea lui Bogdan Stanoevici este în continuare foarte gravă și va fi transferat la Institutul Clinic Fundeni, acolo unde ar putea primi îngrijiri mai bune, relatează sursele știridiaspora.ro.

Bogdan Stanoevici s-a infectat cu virusul SARS-COV2 și chiar dacă între timp s-a vindecat, plămânii sunt extrem de afectați și necesită ventilare artificială. La Institutul Clinic Fundeni urmează să i se facă un tratament care ar putea să-i salveze viața. 

Despre ce tratament este vorba, aflați pe Știridiaspora.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel