Bolile lui Vladimir Putin, dezvăluite. Voropchievici, despre sfârșitul lui Putin și CAUZA: Moare de moarte naturală

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Bolile lui Vladimir Putin - Foto: Facebook Mihai Voropchievici / Agerpres
Bolile lui Vladimir Putin - Foto: Facebook Mihai Voropchievici / Agerpres

Problemele de sănătate ale lui Vladimir Putin sunt date de gol nu doar de medici si specialiști în sănătate, ci și de... cifre și astre.

Mai mulți oficiali americani au declarat că președitele Vladimir Putin este "frustrat și posibil instabil din punct de vedere psihic și delirant", în timp ce alții au declarat că președintele rus ar fi grav bolnav și ar avea o boală în fază terminală. Mai precis, sursa care a aruncat această informație în spațiul public spune că Vladimir Putin ar avea cancer intestinal în fază terminală.

Conform Daily Mail, chiar dacă declarațiile au fost făcute sub protecția anonimatului, acestea ar veni din partea unui ofițer de informații care lucrează acum pentru Pentagon și care a spus că Vladimir Putin este "pe ultima sută de metri".

Mai mulți medici esteticieni români și din străinătate l-au dat de gol pe Vladimir Putin, la fel și medici psihiatrii, neurologi sau specialiști în domeniul sănătății din toată lumea.

Despre asta îți recomandăm: 

Ce este TDC, BOALA de care ar suferi Vladimir Putin. De ce are fața UMFLATĂ: "Știe că e pe moarte, e în agonie"

Ce operații estetice are Vladimir Putin. Medicii i-au dat de GOL adevărata FAȚĂ: E CLAR, NU e același! Se numește dismorfofobism

Vladimir Putin, DIAGNOSTIC. Psihiatrul Gabriel Diaconu: Întrebarea pe care nu și-a pus-o NIMENI despre el

Vlad Ciurea, despre diagnosticul lui Vladimir Putin: Regretă, NU și-a imaginat asta!

"Cine se teme de mine, înseamnă că mă respectă. Trădarea îl poate opri pe Vladimir Putin, atât"

 

Chiar dacă Vladimir Putin a negat de-a lungul timpului că ar avea probleme de sănătate, până și astrele și numerologia îl dau de gol.

Mihai Voropchievici a făcut calculele și a declarat că: "Anul nașterii lui Putin este sub influența cifrei 1. Ce înseamnă? Înseamnă lider, puternic, lider, individualist. S-a născut să fie lider. Fiecare cifră vine cu altă influența. 

La un moment dat, trece pe cifra 3, care presupune disciplină și comunicare. Este un pic de aventură, dar cu limite secrete. Este și o perioadă de cunoaștere, de aprofundare.

Cifra 6 este una benefică din codul lui. El trebuia să-și întemeieze o familie. Să cunoască pe cineva. Din aventura cunoașterii a ieșit un copil, pentru că avem o dublă de șase.

E lipsit total de iubire. Lipsa banilor l-au obligat să treacă pe altă latură. 

Anul 2022 este sub influența cifrei 4, care înseamnă distrugere. Dar 4 poate să fie o cifră cu dublu-efect, pentru că poate să distrugă, dar și să auto-distrugă. El practic își urmărește țelurile.

9 semne că Vladimir Putin "suferă de o boală gravă și e în pragul unei crize de nervi": Va CĂDEA curând! Zâmbetul CIUDAT și CLIPITUL

Fiind născut în ziua de 7, toate laturile negative ale lui 7 la el sunt activate. Și dacă le adunăm pe toate astea vom vedea că are tot 7 și cifra de destin.

Asta înseamnă două datorii karmice pe tot ce înseamnă ajutorare, respect față de alte persoane. 7 este secretos, nu scoți nimic de la el. Știe să păstreze secrete. Ca dovadă, fiecare a dat cu presupusul și el a acționat în secret.

Dar 7 este introvertit, este foarte deștep și rezolvă la nivel intuitiv, comunicarea e mai puțină. Cu patru de 1 și trei de 2, el nu are decât acumulare. Acumulează informații, dar nu le transmite. 

Cu patru de 1, vibrația lui 1, în poziția de a avea patru în diagramă, se traduce cam așa: cine se teme de mine, înseamnă că mă respectă. Cu alte cuvinte, ei trebuie să se teamă, iar el, în momentul în care îi vede pe toți că se tem, el consideră că abia atunci e respectat.

Este tipul de oligarh care trăiește și se alimentează din frica oamenilor. Are și niște calități extrasenzoriale. El este unul, dar mai sunt încă trei care îl pot vinde în orice clipă. Trădarea îl poate opri pe Vladimir Putin, atât", a spus numerologul Mihai Voropchievici, potrivit Antena 3.

Când va veni sfârșitul lui Vladimir Putin și De Ce: Moare de moarte naturală

 

"Zero este cifra în care omul este pur și simplu căzut la pământ, nu mai poate să facă nimic. Și urmează. În 2023 intră pe incidența lui Vladimir Putin.

Chiar dacă anul ăsta se dă mare zmeu, în 2023 este un final, pentru că deja și l-a pregătit singur în cifra morții, în cifra cuceririlor, a distrugerilor. El aici nu crează, el distruge efectiv.

Și distruge, pentru că 4 reprezintă și crucea cardinală. Dorința lui, să dea Dumnezeu să nu fie așa, pentru că acest 7 îl face foarte secretos. E dorința de expansiune, el vrea să aibă cuceriri și în est, vest, sud și nord. 

Moare de moarte naturală. Dacă ultima cifră era un 5 sau 6 sau era 0 și mai continua cu o altă cifră ascendentă, automat era plecarea la ceruri. Poate să stea foarte bine într-o expectativă, dar el nu mai are niciun fel de drepturi, pentru că singur și le pierde și singur și le îngrădește.

Omului astuia dacă îi spui că este un nimeni, efectiv l-ai terminat. El distruge tot cu puterea cuvântului. El trebuie să știe totul. Acțiunile sunt îndreptate doar din exterior. 

Are patru de unu. Lovește sub centură punctele slabe. Nu suportă critici la adresa lui, dar el poate să facă asta. Are o mentalitate de dictator. 

Trei de doi. Când îi apare un gând negru în minte, se manifestă. Deci, dacă i-a venit gândul să invadeze Ucraina, asta a făcut. 

Chiar și din neatenție poate să rănească foarte rău. Are succes în domeniul sportului. Este iubit, dar și pedepsit de Dumnezeu. 

Trece prin diverse cumpene. Tinde să schimbe lumea precum își dorește el. Își tratează bolile cu ajutorul bioenergiilor.

Este predispus la boli hormonale și boli ale creierului. Îmbătrânește repede pentru vârsta lui. La el a venit o îmbătrânirea rapid.

Este dictatorul care își scapă singur groapa", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel