Bolnavi afectați de avariile care au lăsat mulți bucureșteni fără căldură. MĂSURILE luate la Elias

Adisa Codruț |
Data publicării:
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Medicul Silviu Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, a declarat, la un post TV, ce măsuri au fost luate la unitatea medicală amintită pentru ca bolnavii să nu fie afectați de lipsa căldurii.

Spitalul Elias din București se confruntă cu avariile care au afectat mulți bucureșteni. Purtătorul de cuvânt al unității medicale, totodată șeful secției Anestezie-Terapie Intensivă, medicul Silviu Negoiţă, a declarat că problema nu e legată de temperatură, cât de presiune.

Acesta afirma pentru Antena 3: ”'Din păcate, RADET livrează sub optimal, atât agentul termic cât şi apa caldă. Înţeleg că nu este o problemă atât legată de temperatură cât mai ales de presiunea cu care ajunge la spital. Spitalul face eforturi deosebite ca prin mijloace de încălzire electrice, atât pacienţii cât şi cadrele medicale să nu sufere în desfăşurarea activităţii şi să ne putem desfăşura programul de îngrijire a pacienţilor în condiţii cât de cât bune”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel