Campanie de vaccinare cu un mesaj dur: „pandemia nu s-a terminat, dar nu vă faceți griji. Avem cel mai mare cimitir din Europa”

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Campanie vaccinare Moldova    Foto: captura video Spectacola
Campanie vaccinare Moldova Foto: captura video Spectacola

O campanie de vaccinare a Ministerului Sănătății din Republica Moldova transmite un mesaj dur. În videoclipul care circulă pe rețelele de socializare, cetățenii sunt informați că nu trebuie să-și facă griji din cauza pandemiei, deoarece au cel mai mare cimitir din Europa.

Campania de vaccinare din Republica Moldova are un mesaj neobișnuit de dur, pentru cei care nu doresc să se vaccineze. În filmulețul care a fost făcut public și circulă pe rețelele de socializare, cetățenii sunt informați că pandemia nu s-a terminat, dar că nu trebuie să-și facă griji, deoarece au cel mai mare cimitir din Europa. 

”Până acum, peste 7.000 de moldoveni au murit de COVID-19. Tulpinile noi sunt mult mai agresive și mult mai contagioase. Dar tu nu trebuie să-ți faci griji...

În Chișinău, de exemplu, avem cel mai mare cimitir din Europa. Aici sunt destule locuri, așa că nu-ți face griji”.

În continuare, în imagini apare un proprietar al unei firme de pompe funebre se „laudă” cât de bine îi merge afacerea, în condițiile în care toată lumea se plânge că economia merge prost.  

De asemenea, imaginile mai surprind un pacient pe un pat de spital, cu masca de oxigen, care spune că nu trebuie să-și facă griji din cauza faptului că medicii sunt extenuați, c se vor descurca ei cumva.  ”Dacă ai noroc să faci o formă ușoară, vei scăpa doar cu medicamente și mască de oxigen, dar asta numai în cazul în care vor fi suficiente parate și locuri disponibile în spitale”, se mai arată în materialul video.

Apoi oamenii sunt îndemnați să se vaccineze, deoarece pandemia nu s-a terminat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel