Carantină prelungită pentru Sibiu și Mediaș, plus alte cinci localități

Dana Lascu |
Data publicării:
Copii, carantina
Copii, carantina

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CSJU) Sibiu a cerut, duminică, prelungirea cu o săptămână a carantinei pentru municipiile Sibiu și Mediaș, orașele Cisnădie, Tălmaciu și Avrig și comunele Șelimbăr și Orlat.

La ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu „s-au aprobat 7 hotărâri care vizează solicitarea către Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției de emitere a Ordinului Comandantului Acțiunii pentru prelungirea cu 7 zile, începând cu data de 07.12.2020 ora 5:00, a măsurii de carantină zonală în Municipiul Sibiu, localitatea Șelimbăr, orașul Cisnădie, orașul Tălmaciu, Municipiul Mediaș, orașul Avrig și localitatea Orlat”, a anunțat Prefectura Sibiu.

Conform CJSU Sibiu, textul complet al hotărârilor care vizează prelungirea carantinei în cele șapte localități, precum și modelul pentru Declarația pe propria răspundere și modelul de declarație pentru tranzitarea localităților carantinate va fi publicat pe site-ul Instituției Prefectului, la secțiunea Activități - Situații de urgență.

Rata de infectare cu SARS-CoV-2 în județul Sibiu se situa duminică la nivelul de 5 cazuri la o mie de locuitori. În ultimele 24 de ore, la nivelul județului au fost confirmate pozitiv un număr total de 139 de persoane. Duminică dimineața erau spitalizate un număr de 360 de persoane, dintre care pe ATI 32 adulți și 2 minori.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției avea în monitorizare, duminică, un număr de 1.134 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 1.188 persoane în izolare la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel