Cauza incendiului de la ATI Piatra Neamț: posibil combinezoanele de plastic?

Angela Sabău |
Data publicării:
Foto: Exploziv TV Piatra Neamț
Foto: Exploziv TV Piatra Neamț

Profesorul Dan Mănăstireanu, specialist în medicina de urgență și dezastru, a comentat pentru DCNews  posibile cauze ale izbucnirii incendiului din secția ATI. 

Profesorul Dan Mănăstireanu a explicat de ce ar fi fost posibil, dar improbabil, totuși, ca incendiul să fi izbucnit de la combinezoanele din material sintetic.

”Aceste costume sunt din materiale sintetice, a spus prof. Mănăstireanu, și dacă nu sunt tratate antistatic, ar putea genera mici descărcări electrice. Le simțim pe piele când îmbrăcăm o haină din material plastic.

Este posibil, dar foarte improbabil. Nu s-a mai întâmplat așa ceva niciodată. Mult mai probabil este ca incendiul să fi fost declanșat de o...”

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel