Cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu

Adisa Codruț |
Data publicării:
Cristina Țopescu. Foto: Facebook
Cristina Țopescu. Foto: Facebook

Trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu a ajuns la IML unde luni, 13 ianuarie, a fost efectuată necropsia. Iată ce au stabilit medicii legiști. 

Pentru a se afla cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu, trupul ei neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. Surse medicale au declarat pentru Pro TV că deocamdată s-a putut stabili doar că jurnalista Cristina Țopescu ar fi murit în jurul Anului Nou și că nu ar fi suferit agresiuni.

Cu toate acestea cauza exactă a morții s-ar putea să nu poată fi stabilită, dată fiind starea avansată de degradare a trupului. Medicii legiști au găsit însă, în stomacul ei, câteva medicamente.

Necropsia s-a efectuat azi, 13 ianuarie, iar rezultatele oficiale le vom afla în câteva zile.

Prietenii și colegii de muncă spun că Cristina n-ar mai fi răspuns la telefon din 28 decembrie, când ar fi trimis un mesaj pe whatsapp unui amic. Câteva zile, telefoanele încă i-au funcționat, spun prietenii care încercau să dea de ea. La un moment dat, însă, telefoanele s-au închis. 

Ministrul Sănătății, Victor Costache le-ar fi spus, săptămâna trecută, celor din cabinetul său, să încerce să ia legătura cu jurnalista Cristina Țopescu să vadă dacă aceasta avea nevoie de ajutor.

"Nu-mi vine să cred că s-a stins singură și în tăcere. Să spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace", declara ministrul Costache, potrivit Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel