Cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu

Adisa Codruț / 13 ian 2020 / 20:08
Cristina Țopescu. Foto: Facebook
Cristina Țopescu. Foto: Facebook

Trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu a ajuns la IML unde luni, 13 ianuarie, a fost efectuată necropsia. Iată ce au stabilit medicii legiști. 

Pentru a se afla cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu, trupul ei neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. Surse medicale au declarat pentru Pro TV că deocamdată s-a putut stabili doar că jurnalista Cristina Țopescu ar fi murit în jurul Anului Nou și că nu ar fi suferit agresiuni.

Cu toate acestea cauza exactă a morții s-ar putea să nu poată fi stabilită, dată fiind starea avansată de degradare a trupului. Medicii legiști au găsit însă, în stomacul ei, câteva medicamente.

Necropsia s-a efectuat azi, 13 ianuarie, iar rezultatele oficiale le vom afla în câteva zile.

Prietenii și colegii de muncă spun că Cristina n-ar mai fi răspuns la telefon din 28 decembrie, când ar fi trimis un mesaj pe whatsapp unui amic. Câteva zile, telefoanele încă i-au funcționat, spun prietenii care încercau să dea de ea. La un moment dat, însă, telefoanele s-au închis. 

Ministrul Sănătății, Victor Costache le-ar fi spus, săptămâna trecută, celor din cabinetul său, să încerce să ia legătura cu jurnalista Cristina Țopescu să vadă dacă aceasta avea nevoie de ajutor.

"Nu-mi vine să cred că s-a stins singură și în tăcere. Să spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace", declara ministrul Costache, potrivit Pro TV.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.24
YesMy