Ce alimente poți mânca și ce trebuie să eviți, în funcție de semnul tău zodiacal

DCMedical Team |
Data publicării:
Alimente, mâncare
Alimente, mâncare

Semnul tău zodiacal influenţează multe aspecte ale vieţii, inclusiv dieta. Aşa că azi ţi-am pregătit un horoscop special, care îţi arată ce alimente trebuie să mănânci şi ce alimente ar fi recomandat să eviţi, în funcţie de zodia ta.

Sănătatea și alimentația sunt direct legate. Ceea ce alegem să punem în corpul nostru ne poate afecta foarte mult sănătatea. Unele alimente pot fi mai benefice pentru sănătate, în timp ce altele nu atât de mult. Cu atât de multe varietăți largi de alimente din care poți alege, poate fi puțin copleșitor să găsești alimentele potrivite pentru tine. 

Berbec

Persoanele care au ca semn zodiacal Berbecul se bucură în general de o sănătate bună și au o imunitate puternică. Cu toate acestea, sunt mai predispuși să sufere de arsuri la stomac și de probleme cu acneea. Dacă sunteți Berbec și sunteți un băutor avid și vă place să mâncați alimente picante și sărate, vă sugerăm să le reduceți. Alcoolul, alimentele picante și sărate nu fac decât să contribuie la apariția mai multor probleme cu arsurile la stomac și reducerea lor la minimum ar fi mult mai bine pentru Berbeci. O dietă sănătoasă pentru Berbeci ar trebui să fie alcătuită din multe alimente răcoritoare care le pot susține ficatul și rinichii. Alimente precum măslinele, castraveții, spanacul, fasolea și bananele sunt unele dintre alimentele care i-ar ajuta foarte mult pe Berbeci să rămână sănătoși. Dacă poți găsi o dietă echilibrată în care să implici mai mult aceste alimente în mesele tale, atunci te vei vedea mai energic și mai sănătos.

Taur

Taurii au un corp fizic puternic și sunt mai puțin sensibili la dureri și au pofte mari. Taurii sunt cunoscuți mai ales pentru faptul că au probleme cu tiroida, împreună cu constipația. Taurii ar trebui să fie atenți cu alimentele grele sunt bogate și includ mai mulți carbohidrați. Putem înțelege că mâncarea de tip fast-food este cea pe care o preferăm, deoarece este ușoară și delicioasă, dar vă sugerăm să reduceți la minimum vizitele la un restaurant fast-food. Data viitoare când vă este foame este bine să luați o gustare cu țelină. Alimente precum merișoarele, sfecla elvețiană, conopida și hreanul sunt cele pe care le-am sugera pentru un Taur. Aceste alimente te vor ajuta să îți menții tiroida sub control și te vor ajuta și cu problemele de constipație. Taurii ar trebui, de asemenea, să încerce să se obișnuiască să folosească sare iodată în loc de sarea de mare obișnuită, deoarece este o modalitate excelentă de a vă susține tiroida.

Gemeni

O constituție mentală slabă, cu îngrijorări și anxietate excesivă, îi poate face pe Gemeni să aibă probleme la nivelul sistemului nervos. Problemele de sănătate legate de sistemul nervos și de plămâni este ceva de care  Gemeni ar trebui să fie precauți. Cafelele, alimentele cu drojdie și legumele rădăcinoase tind doar să se adauge la aceste probleme, așa că Gemenii ar trebui să se asigure că vizitele lor la cafenele sunt rare. Fasolea verde, piersicile, prunele, spanacul, peștele la grătar, crustaceele și orezul sălbatic pot fi de mare ajutor pentru a menține nervii Gemenilor în ordine. Fructe precum portocalele, grapefruit, stafidele, merele și migdalele vor fi un bun înlocuitor pentru cafea și vor fi mai apreciate și de către plămâni. O dietă care să includă aceste alimente, împreună cu o odihnă bună, va fi o metodă bună de a reduce anxietatea.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce spun astrele pentu celelalte zodii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel