Ce arată necropsiile și autopsiile la pacienții COVID-19. Prof dr Sabina Zurac, la Academia de Sănătate

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Prof dr Sabina Zurac. Foto: Facebook
Prof dr Sabina Zurac. Foto: Facebook

Prof Dr Sabina Zurac, Șef Secție Anatomie Patologică la Spitalul Clinic Colentina, revine luni, 7 septembrie, la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, de la ora 11.00. 

Prof Dr Sabina Zurac este Șeful Secției de Anatomie Patologică de la Spitalul Clinic Colentina. Ea va vorbi la ediția de luni a emisiunii Academia de Sănătate despre ce arată necropsiile și autopsiile la pacienții COVID-19. 

Vom afla de la expertă ce se întâmplă în spitalele din linia 1 de luptă cu pandemia, care sunt efectele pe care le-a constatat la cele două investigații post-mortem la pacienții care au fost infectați cu coronavirus, cât de devastatoare este infecția cu coronavirus pentru organismul uman și de ce sunt de evitat anesteziile generale la bolnavii COVID-19

Emisiunea va fi retransmisă luni, 7 septembrie, de la ora 11.00, simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC NewsTV. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel