Ce BOALĂ are Bianca Drăgușanu: Am făcut-o pe sistem NERVOS. Orice ar fi... sunt bine

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Ce boala are Bianca Dragusanu Foto: Instagram Bianca Dragusanu
Ce boala are Bianca Dragusanu Foto: Instagram Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri despre boala de care suferă. 

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute și des comentate vedete din showbiz-ul românesc, are tot ce-și dorește de la viață, dar puțini sunt cei care știu că are câteva probleme de sănătate. 

Vedeta a declarată că suferă de o boală delicată și a vorbit deschis despre asta. 

Bianca Drăgușanu este nevoită să aibă un stil de viață sănătos pentru că suferă de diabet și trebuie să-și țină afecțiunea în limite normale.

Fosta soție a lui Victor Slav a aflat că suferă de această boală în urma unor analize și a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă.

Chiar dacă a încercat să-și țină afecțiunea departe de ochii lumii, dar într-un final a recunoscut că a fost diagnosticată cu diabet.

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Dan Captos a întrebat-o dacă situația sa cu diabetul s-a schimbat, iar blondina a spus că se simte bine.

În plus, Bianca Drăgușanu a declarat că nu are voie să mănânce dulciuri sau alimente care conțin zahăr.

"Eu sunt bine, orice ar fi. Sunt foarte bine eu, dar mănânc fără zahăr pentru că nu am voie zahăr. Și dacă mănânc zahăr mi se face rău", a declarat Bianca Drăgușanu.

"A trebuit să fac insulină"

 

Bianca Drăguşanu a fost diagnosticată cu diabet în urmă cu peste 10 ani și crede că problemele sentimentale și dietele drastice pe care le-a ținut au îmbolnăvit-o. 

"De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas.

Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Am descoperit în urma unor analize că sunt bolnavă”, susținea Bianca Drăgușanu, cu câțiva ani în urmă.

Cum a slăbit Bianca Drăgușanu 30 de kilograme 

 

De la 90 de kilograme, blondina a reușit să slăbească mai mult de 30 de kilograme, totul în 6 luni.

"Am făcut eforturi foarte mari să ajung în forma fizică de acum. Am ţinut regim. Aveam în jur de 90 de kilograme. Cred că a fost o dereglare hormonală. De la 17 ani, până pe la 20 am fost mai pufoasă. Terminam liceul şi eram cea mai masivă persoană. Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simţeam confortabil.

În 6 luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni. Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene… Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere. Mâncam foarte puţin. Nu săream niciodată peste micul dejun, nu o fac nici astăzi. Mi-am distrus şi stomacul în perioada aceea", a mărturisit Bianca Drăguşanu în cadrul unei emisiuni.

Cum știu dacă am DIABET. Care e diferența dintre diabetul de TIP 1 și TIP 2, SIMPTOME

 

Diabetul este o afecțiune cronică, una dintre cele mai mari probleme de sănătate ale secolului, cu un număr de cazuri în continuă creștere la nivel mondial. Diabetul este o consecință directă a stitlul de viață modern, determinat de alimentația tip fast-food, mâncatul haotic, sedentarism, obezitate. 

Mai nou, în urma studiilor, diabetul de tip 2 a fost asociat cu efectul long-COVID. Pactic, o parte dintre oamenii care au fost infectați cu SARS-CoV-2 pot dezvolta această boală.

Diabetul începe să-și facă simțită prezența atunci când pancreasul nu produce destulă insulina sau chiar deloc, sau atunci când insulina nu este folosită corect.

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel