Ce cadouri să faci, în funcție de data nașterii. Cele mai bune idei care nu dau greș, direct de la numerologul Adam Stavarache

idei cadouri craciun, in functie de data nasterii - Foto: Freepik
idei cadouri craciun, in functie de data nasterii - Foto: Freepik

Ce cadou poți oferi persoanelor dragi din viața ta, în funcție de data nașterii lor.

Toată lumea este în această perioadă în căutarea cadourilor perfecte pentru Crăciun, pentru a-i surprinde cât mai mult pe cei dragi și pentru a le oferi lucruri practice, de care chiar au nevoie.

Pentru a face cele mai bune alegeri, trebuie să te ghidezi după două lucruri: lista de dorințe pe care și-a făcut-o deja fiecare persoană sau data nașterii a celui care urmează să primească darul.

Adam Stavarache, numerolog, a explicat ce cadou se potrivește fiecărei persoane în parte, în funcție de ziua în care s-a născut.

Ce idei de cadouri le poți oferi celor dragi, în funcție de data nașterii

1, 10, 19 și 28

"Pentru cei născuți pe 1, 10, 19 și 28 darurile cele mai potrivite sunt banii sau lucrurile inovative, întrucât aceștia iubesc cel mai mult sa se simtă apreciați. Așa că cele mai bune cadouri pentru ei sunt aprecierea și, bineînțeles, lucrurile materiale.

Alege să le oferi acestora un accesoriu inovativ, poate chiar și ultimul model de telefon sau un alt lucru de valoare", a spus Adam Stavarache, pentru Spectacola.

Citește în continuare pentru toate datele...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Aerosol versus fum

01 mai 2024, 15:45
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel