Ce ne rezervă astrele în 2021. Astrolog: să fim mai flexibili

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiac, horoscop
Zodiac, horoscop

Astrologul DC News, Daniela Simulescu, spune ce ne rezervă astrele în noul an.

Astrologul DC News, Daniela Simulescu, spune că ”anul 2020 ne-a demonstrat că dacă știam că până acum lucrurile trebuiau făcute într-un fel de când lumea și pământul, dintr-o dată nu mai pot fi făcute la fel. Nu mai e cazul să credem la fel! Am avut un 2020 în care ne-am creat bule online și, de fapt, în bula noastră totul e cum credem noi, dar dacă accesăm alte bule avem o surpriză”.

”În 2021 ne vom da seama că lumea se va face în bisericuțe! Vom face niște bisericuțe mai mici și avem impresia că bisericuța mea are dreptate, bisericuța ta nu are dreptate, dar dacă ne ducem în bisericuța celuilalt și dacă mergem în ea vedem că e și acolo dreptate. Ar fi cazul să învățăm să fim mai flexibili și să-i acceptăm și pe ceilalți. Măcar să-i acceptăm și să nu-i judecăm pentru că lumea le are pe toate. În plus, e bine în bula noastră, dar câteodată o să avem zguduieli de la câte o bisericuță pe care am ignorat-o", afirmă astrologul.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel