O ZODIE primește ultimatum. Astrolog: veți avea impresia că vine apocalipsa

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodia, horoscop. Foto: Pixabay
Zodia, horoscop. Foto: Pixabay

Astrologul DC News Daniela Simulescu spune despre nativii unei anumite zodii că se vor confrunta cu o serie de schimbări pe toate planurile.

În previziunile pe 2021, astrologul DC News, Daniela Simulescu, spune pentru nativii unei zodii că 2021 înseamnă ”ultimatum”.

”În 2020 voi ați avut în casa  a 11-a, a planurilor de viitor, a oamenilor din jurul vostru, foarte multe planete, Jupiter, Saturn și Pluto. Cu toții am fost distanțați, izolați, dar voi v-ați rupt de foarte multe persoane și a trebuit să vă schimbați tiparul de atașament pe care îl aveți față de oameni. Voi căpătați de obicei o dependență emoțională față de prieteni, de oamenii din jur, aveți acest spirit de sacrificiu. Jupiter și Saturn pe 21 decembrie 2020 fac Conjuncția în Vărsător. Unde se întâmplă acest lucru: în Casa 12. Jupiter este guvernatorul vostru, să nu uităm. Se întâlnește cu Saturn în Vărsător, în Casa a 12-a. Ce este Casa a 12-a, vă veți speria dacă căutați informații, veți avea impresia că vine apocalipsa”, explică Daniela Simulescu.

Despre ce zodie este vorba puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel