ZODIA cu noroc uriaș în următoarele luni! PILĂ de la UNIVERS

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiac, horoscop. Foto: Pxhere
Zodiac, horoscop. Foto: Pxhere

Pentru o zodie, următoarele luni vor fi extrem de importante.

„Conjuncția Jupiter - Saturn din Vărsător, care se întâmplă  pe 21 decembrie 2020, are un impact foarte mare asupra zodiilor de aer, care au o pilă în următorii 20 de ani, pentru că Jupiter - Saturn în Vărsător dă tendința în următorii 20 de ani. Deci, voi aveți o pilă de la Univers! Vă veți adapta ușor la schimbări, veți fi deschiși. În 2020, poate v-ați simțit blocați, dar ați integrat deja câteva schimbări și în 2021 știți ce să faceți cu ele”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„În 2021, ieșiți din prăpastie și depinde de voi dacă vă mai uitați în jos. E cazul să vă luați mai în serios, cum vă raportați la tot ceea ce se întâmplă profesional și relațional. În 2021 nu mai aveți scuze că nu se întâmplă lucruri”, a spus Daniela Simulescu.

Vezi despre ce zodie este vorba pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel