Ultima eclipsă a anului în Lună Nouă. Astrolog: suntem debusolați; nu o să mai știm ce e adevărat

Adisa Codruț |
Data publicării:
Rubrica horoscop
Rubrica horoscop

Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că pe 14 decembrie va avea loc ultima eclipsă a anului și lucrurile se vor schimba total.

Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că pe 14 decembrie va avea loc ultima eclipsă a anului și ”credința ne va fi zguduită serios”.

”Este un moment crucial în care singurul lucru pe care îl putem face este să ne lăsăm în voia sorții. Mai ales că acest fenomen se petrecere înaintea Marii conjuncții Jupiter-Saturn de pe 21 decembrie din Vărsător. Viitorul nu ne mai aparține! (...) Nu o să mai știm ce e adevărat. Partea de Săgetător este puțin intransigentă, are multe prejudecăți, studiază mult, dar nu coboară la firul ierbii. (...) O să avem o criză de credință uimitoare (...) Lumea se schimbă serios. Ceea ce știați nu o să mai existe. Vor veni inovație, deschidere, expansiune, multe surprize. Ceea ce credeam că e corect s-ar putea să nu mai fie. Depinde de noi să nu mai credem orbește în nimeni și nimic”, afirmă astrologul.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel