Ce se întâmplă dacă bei apă dimineața, pe stomacul gol. Medic: "Încercați acest tratament fără efecte secundare"

Șaizeci până la șaptezeci la sută din corpul nostru este format din apă și atunci când nu ne hidratăm bine, este inevitabil să ne confruntăm cu probleme de sănătate.

Suntem cu toții conștienți de importanța acestui nutrient. Da, apa  este un nutrient! Dar unul mult neglijat. 60-70% din corpul nostru este format din apă și atunci când nu ne hidratăm bine, este inevitabil să ne confruntăm cu probleme de sănătate. Oamenii susțin adesea că sunt prea ocupați în timpul zilei pentru a bea un pahar cu apă.

Nu doar atât, stilul nostru de viață și gusturile noastre moderne influențează și cantitatea de apă pe care o bem zilnic. De obicei, preferăm să bem altceva în afară de apă. Desigur, când apa este înlocuită cu sucuri naturale sau încărcate cu zahăr, corpul devine dependent de aceste lucruri. Simțim că ne-am hidratat, dar degeaba. Corpul se deshidratează în continuare, ducând la o serie de boli.

Iată câteva beneficii ale apei pe stomacul gol.

Începe ziua prin a bea cel puțin două pahare de apă pe stomacul gol.

De îndată ce te trezești, începe-ți ziua cu două pahare cu apă. Dacă gustul începe să te plictisească, atunci stoarce puțină lămâie sau portocală. Obiceiul de a bea apă pe stomacul gol, dimineața, este foarte apreciat în  Ayurveda  și în cultura japoneză. Este foarte important să te asiguri că nu mănânci nimic timp de cel puțin treizeci de minute după ce ai băut apă. Acesta este timpul necesar corpului pentru a curăța, energiza și hidrata fiecare celulă și pentru a elimina toxinele.

Apa băută pe stomacul gol curăță organismul

 

E ca și cum ai face baie din interior. Îți ajută corpul să digere și să elimine alimentele în mod eficient. De asemenea, ajută mișcările intestinale să lupte împotriva constipației, o boală modernă care duce la alte afecțiuni cronice de sănătate.

O linguriță de  semințe de schinduf într-un pahar cu apă pe stomacul gol este foarte benefică pentru hipertensiune arterială și diabetici. Înmoaie o linguriță de semințe într-un pahar cu apă și lăsă-le peste noapte. Strecoară semințele și bea această apă terapeutică medicinală timp de cel puțin două, până la trei luni, pentru a controla tensiunea arterială și nivelul zahărului din sânge.

Piele strălucitoare

 

Întrucât fiecare celulă din corpul nostru se hidratează și se umple de apă potabilă dimineața, efectele asupra pielii sunt spectaculoase. Sistemul digestiv îmbunătățit elimină toxinele din organism. La rândul său, acest lucru oferă o piele sănătoasă și strălucitoare.

Elixir pentru scădere în greutate

 

Terapia cu apă topește grăsimea "încăpățânată". Un corp deshidratat nu va arde calorii eficient. Această băutură, băută dimineața, îți va reporni organismul.

"Încercați acest tratament inocent, dar foarte eficient, fără efecte secundare, potrivit medicului nutriționist Shilpa Arora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel