Ce se întâmplă în corpul tău când renunți la alcool. Schimbări fabuloase într-o săptămână

Adisa Codruț |
Data publicării:
Consumul de alcool
Consumul de alcool

Iată ce se întâmplă în corpul tău când încetezi să bei alcool și cum, după doar o lună, se vindecă creierul, arzi grăsimea și ai pielea strălucitoare.

Nutriționiștii au dezvăluit modurile în care renunțarea la alcool timp de 31 de zile vă poate îmbunătăți sănătatea, iar schimbarea majoră începe la doar o oră de la renunțarea la alcool. 

În fiecare an, nenumărați australieni renunță temporar la băutură pentru un "ianuarie uscat". Astfel, se refac după excesul făcut pe timpul sărbătorilor de iarnă.

Un sondaj FARE, realizat în aprilie, a constatat că o treime dintre cei care achiziționează mai mult alcool fac acest lucru pentru a reduce anxietatea și stresul în pandemia de COVID-19. 

Dieteticienii și antrenorii de fitness susțin că perioadele fără alcool, chiar și scurte, ne ajută să ne îmbunătățim memoria, claritatea mentală și somnul, dar mai ales ajută la pierderea în greutate și vor reduce presiunea asupra ficatului, care începe să se curețe la doar o oră după ultima picătură de băutură, citează Daily Mail.

Puteți afla care sunt efectele asupra inimii, creierului, ficatului sau stomacului, într-un arrticol publicat pe DC NEWS

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel