Ce trebuie să cauți la o clinică privată în care se practică faloplastia?

DCMedical Team |
Data publicării:
faloplastia
faloplastia

Procedurile de faloplastie au câștigat în ultimii ani popularitate și în Romania, tot mai mulți bărbați apelând la acestea pentru a-și modifica organului penian.

Odată cu creșterea cererii pentru astfel de proceduri, a crescut și numărul clinicilor care susțin că le pot realiza. Din păcate, nu toate pot oferi pacienților ceea ce caută: intervenții efectuate în condiții de maximă siguranță și confort, care să le ofere rezultatele dorite.

În acest articol îți spunem ce trebuie să cauți la o clinică privată specializată în faloplastie.

Ce este faloplastia?

Faloplastia reprezintă ansamblul intervențiilor prin care este modificată lungimea, circumferința sau glandele organului genital masculin. Faloplastia include proceduri pentru creșterea lungimii și îngroșarea organului penian, acestea fiind considerate proceduri de chirurgie cosmetică masculină.

Faloplastia necesită cunoașterea în detaliu a anatomiei masculine și a celor mai noi și eficiente tehnici chirurgicale. Aceste cunoștințe trebuie însoțite de experiență și expertiză în realizarea intervențiilor asupra organului penian, de o comunicare deschisă cu chirurgul estetician care efectuează procedura selectată și nu în ultimul rând de parcurgerea de către pacienți a tuturor pașilor înainte și după procedură. Când aceste condiții sunt întrunite, intervențiile oferă rezultatele dorite de către pacienți.

Riscurile intervențiilor de faloplastie scad la o clinică acreditată, modernă, profesionistă

Orice intervenție chirurgicală implică riscuri. Acestea sunt evident influențate de tipologia pacienților, de specificul intervenției care urmează să fie efectuată, dar și de alți factori care țin de clinică:

- existența unui certificat de acreditare a clinicii: acesta arată că un organism abilitat recunoaște clinica și serviciile oferite de aceasta;

- dotarea cu echipamente de ultimă generație: facilitează folosirea celor mai noi tehnici de faloplastie, adaptate la cerințele și nevoile pacienților;

- experiența și expertiza personalului: un doctor care a efectuat mai multe intervenții deține maturitatea profesională necesară luării celor mai bune decizii pentru și împreună cu pacienții și expertiza gestionarii eventualelor probleme care pot apărea pe parcursul efectuării intervențiilor de faloplastie;

- servicii profesioniste: promptitudinea, transparența și profesionalismul serviciilor oferite conferă pacienților încrederea că se află pe mâini bune și că problemele lor sunt abordate cu responsabilitate și seriozitate;

- condiții de spitalizare și cazare moderne: oferă pacienților confortul fizic și emoțional de care au nevoie în perioada petrecută la clinică.

Comunicarea cu medicii clinicii trebuie să fie deschisă, clară și lină

Intervențiile de faloplastie solicită chirurgilor mai mult decât cunoștințe medicale: ele necesită empatie, pro-activitate și un interes autentic pentru personalitatea fiecărui pacient, astfel încât așteptările sale să fie înțelese corect.

Comunicarea cu medicul care efectuează procedura trebuie să fie deschisă, acesta trebuind să răspundă cu răbdare tuturor întrebărilor adresate de pacienți și, totodată, să ofere acestora informații relevante legate de procedură și de tot ce implică aceasta.

Exprimarea clară, pe înțelesul pacienților este de asemenea o cerință importantă: oricât de “școlit” ar fi un medic, el trebuie să știe să adapteze informațiile la personalitatea pacientului din fața sa și să le transmită în cel mai clar mod cu putință.

 

O operație reușită de faloplastie îți crește încrederea în propria persoană, te ajuta să te bucuri de o viață împlinită și de aceea alegerea clinicii în care se va efectua această operație este extrem de importantă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel