Cele mai LENEȘE zodii din ZODIACUL CHINEZESC. Profită de cei din jur cu mare artă

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cele mai leneșe zodii din Zodiacul Chinezesc. Foto: Pixabay
Cele mai leneșe zodii din Zodiacul Chinezesc. Foto: Pixabay

Sunt zodii pentru care lenea e un stil de viață și, dacă au oportunitatea, vor zace pe canapea fără să miște un deget și se vor fofila mereu la muncă, găsind scuza perfectă sau pur și simplu ignorând totul cu o dezinvoltură uluitoare. Sunt cei care profită de pe urma altora cu mare artă!

Trăind într-o societate cu un ritm atât rapid, mulți oameni doresc să smulgă puțin timp liber dintr-o viață aglomerată. Și e de înțeles ca, din când în când, să ai nevoie pur și simplu să te lenevești un pic. 

Există însă câteva zodii care sunt leneșe de la mama natură și care, dacă au oportunitatea, vor lenevi peste măsură. Iat-ă care sunt acestea: 

Mistrețul

Cei sub semnul Mistrețului sunt leneși în viața de zi cu zi. Sut relaxați, de regulă, mai puțin competitivi și lipsiți de dorința de a acționa, par a face totul, întotdeauna, în pas lent și sunt la limită cu orice fac în viață, doar ca să poată spune că au făcut și ei ceva. Își doresc o viața simplă și cred că a fi la înălțimea standardului este suficient și un grad adecvat de lene poate salva o mulțime de probleme pentru ei, lăsându-i pe alții fără cuvinte. Lenea lor poate fi interpretată ca fiind zgârcenie, câteodată. Sunt convinși că cineva va face treaba murdară în locul lor atâta timp cât se comportă ca un copil răsfățat, fie vărsând câteva lacrimi, fie simulând o durere de burtă. De fapt, sunt leneși pentru că sunt răsfățați.

Cocoșul

Cocoșii sunt leneși în viața de zi cu zi. Sunt destul de inteligenți și de capabili, dar amâna totul până la limită. Vor întârzia la nesfârșit lucrurile care ar trebui făcute la timp și vor găsi scuze perfecte pentru lenea lor. Nu se grăbesc să facă față sarcinilor neterminate până când viața lor nu va fi afectată. Și e inutil să încerci să faci un Cocoș să se  miște mai repede. Lenea lor este cauzată fiziologic - vorbesc, lucrează și răspund încet și ineficient. În timp ce alții au urcat pe vârful muntelui, Cocoșii sunt cel mult la jumătatea drumului. Și nu sunt deloc îngrijorați, chiar dacă rămân în urmă. În schimb, se plimbă încet și se bucură de peisajul frumos, se așează să mănânce când le este foame și se aruncă în pat când sunt obosiți.

Iepure

Iepurele este un alt semn leneș în zodiacul chinezesc. În viața de zi cu zi, cei aflați sub semnul Iepurelui tind să lase o impresie bună - bărbații fac impresie bună, la fel și femeile. Personal, însă, sunt destul de leneși, în principal în ceea ce privește sarcinile atribuite. În general, iepurii se ocupă de sarcinile atribuite într-o manieră proprie - dacă vor, când și cum vor - și nu-și vor căuta scuze atunci când lenea lor este observată, atitudine care-i va lăsa pe ceilalți cu gura căscată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel