Clinica Yiara te ajuta sa iti redobandesti frumusetea

Comunicate |
Data publicării:

Clinica Yiara este o clinica dermatologica de incredere care ofera o varietate de tratamente faciale si corporale de ultima generatie atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Este un adevar faptul ca femeile sunt cele care apeleaza cel mai des la proceduri de infrumusetare. Din dorinta de a arata mereu bine si de a sterge semnele trecerii timpului, doamnele stiu ca un exterior placut le va face sa se simta mai increzatoare si le va da o stare totala de bine, de aceea aleg sa mearga la o clinica estetica.

Clinica Yiara imbina cunostintele echipei de medici si specialisti cu tehnologia de ultima ora a aparaturii medicale pentru a oferi cele mai bune servicii de infrumusetare. Pentru ca fiecare persoana este unica, in urma consultului de specialitate, tratamentul este unul personalizat, astfel fiecare pacient va beneficia de un tratament adecvat si specific nevoilor lui. Echipa Yiara trateaza fiecare client cu maxima seriozitate si grija, avand ca principal scop rezolvarea problemelor acestuia.

Tratamentele oferite de Clinica Yiara se adreseaza mai multor tipuri de probleme: riduri, tratament pori dilatati, ten gras, acnee si cicatrici postacnee, epilare definitiva, transpiratie, celulita si vergeturi.  Unele dintre cele mai solicitate tratamente in acesta perioada sunt cele anticelulita si pentru diminuarea vergeturilor. Datorita celor trei tehnologii disponibile la Clinica: Criolipoliza, Accent Prime si Velashape, femeile pot scapa eficient de centimetri in plus. De asemenea, printre cele mai cautate proceduri sunt si epilarea definitiva si tratamentul impotriva transpiratiei excesive.

Din dorinta de a fi mai aproape de nevoile clientelor, in fiecare luna Yiara pune la dispozitia acestora oferte si pachete la preturi speciale. Cei interesati de serviciile dermatologice si de infrumusetare ale Clinicii Yiara pot accesa site-ul www.yiara.ro, iar programarile se pot face la numarul de telefon 0723718171 sau direct la clinica la adresa Otopeni DN1, Str. Calea Bucurestilor nr. 82.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel