CMBSU, întâlnire amânată. Astăzi s-ar putea decide noi restricții în București

Dana Lascu / 07 Martie 2021 / 07:09
Noi restrictii COVID-19. Foto: Pixabay
Noi restrictii COVID-19. Foto: Pixabay

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a amânat pentru astăzi ședința în care va decide dacă impune sau nu restricții pentru Capitală.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a amânat, sâmbătă, luare unei decizii privind măsurile necesare după ce Capitala a intrat în scenariul roșu. 

Ședința a Comitetului va avea loc duminică (astzi), în condițiile în care în acest moment Bucureștiul are o rată de incidenta de 3,12 la 1.000 de locuitorii, cu 904 cazuri de noi, adică 25,5 din totalul îmbolnăvirilor din țară, din ultimele 24 de ore.

Şedinţa a fost amânată astfel încât toate noile acte normative incidente în domeniu să fie publicate în Monitorul Oficial şi pentru ca acestea să fie analizate de factorii de decizie, a precizat Mariana Stancu-Ţipişcă, conform B1 TV. 

„Duminică suntem încă în termen, ne încadrăm în cele 48 de ore când Comitetul e obligat să constate depăşirea ratei de incidenţă pe ultimele 14 zile”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy