Codin Maticiuc: „Avem COVID-19 eu, iubita și copiii. E varianta de bogați”

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Codin Maticiuc. Foto: Facebook
Codin Maticiuc. Foto: Facebook

Cunoscutul prezentator Codin Maticiuc a anunțat că el, iubita și copiii au COVID-19. Spune, însă, că sunt norocoși pentru că au luat „varianta de bogați”. 

„Nu, nu este o glumă macabră de Valentine's Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape ca regret acum ca n-am fost deloc la LOFT vara asta...”, a scris Codin Maticiuc. 

El spune că nu știe de unde au luat coronavirusul, ca s-a testat acasă și că au ceva simptome, dar varianta „de bogați”.

„Anyway haideți ca vă spun de la început. Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem, cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil să am coronavirus. De trei zile eram înfundat dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară. 
Luni m-am programat la test. Am sunat la Ok Medical, căci din câte știu sunt singurii care pentru 250 de lei îți fac testul acasă. Cum noi eram mulți (cu părinții mei) chiar merita 250 de lei deplasarea lor, protejându-i și pe alții de ieșirea noastră pentru testare. 
Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc că părinții mei și ai ei nu au fost infectați. Alt noroc este că am prins varianta de bogați: fără gust și miros, și cam atât. Fără alte simptome care să ne supere. Doamne ajută!

Câteva fun facts:

1. nu am sunat la DSP, căci mi-au spus cei de la OK Medical ca anunțaseră ei și 48 de ore mai târziu, DSP-ul m-a sunat pentru ancheta epidemiologică. 
2. încă de luni i-am anunțat pe toți cei cu care m-am văzut cu 7 zile în urmă. Nimeni nu s-a îmbolnăvit, ce-i drept am fost prudenți.
3. nu am nicio idee de unde am luat eu. Am fost cât de prudent este omenește posibil cu erorile de rigoare incluse. 
4. iau doar vitamine pe post de tratament 
5. anunțul public îl fac astăzi, după finala Masked Singer România pentru ca nici eu, nici ProTv-ul nu ne-am dorit ca audiențele zdrobitoare de concurență pe care le-am înregistrat aseară să fie puse de concurența pe seama unui „stunt de PR” sau ceva de genul. Știu, suntem paranoici, dar suflatul în iaurt a devenit sport național”, a scris Codin  Maticiu, pe contul său de Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel