Concertul Deliei, mesaj inedit la triajul spectatorilor. Ce a făcut echipa medicală

Adisa Codruț |
Data publicării:

Echipa medicală responsabilă cu triajul prin termoscanare la concertul Deliei a uimit prin combinezoanele COVID-19 cu mesaj.

Ideea echipei OK Medical, pusa în practică alături de un renumit artist contemporan, a fost de a transmite tuturor un mesaj cât se poate de optimist: chiar dacă simțim adesea că avem mâinile legate la spate de neputință și de disperare, loviți de greutăți, striviți de bocancii murdari ai lipsurilor și necunoașterii, reușim să ne coasem rănile și să continuăm să servim binele, oamenii, viața!

 

Concertul Deliei a fost unul dintre primele evenimente în aer liber, după lockdown, și a venit ca o gură de aer proaspăt de mult așteptată. Echipa OK Medical a oferit triaj prin termoscanare. O echipă formată din 3 asistente medicale, poziționate la intrare, a avut misiunea să măsoare temperatura fiecărui spectator imediat după ce acesta prezenta biletul de acces. 

Temperaturi normale, suflete încinse


Surpiza însă a venit la vederea costumației celor trei reprezentante ale echipei OK Medical.

 “Cele 3 asistente au îmbrăcat costume tip combinezon COVID care au fost modificate de un renumit artist contemporan. El a dorit să rămână anonim, pentru a nu fura din impactul vizual al acestor vestimentații. După 3 luni de lockdown, cu toții suntem frustrați, supărați și cu nervii întinși la maxim. Însă, noi alegem să fim în continuare responsabili, să respectăm regulile și să ne exprimăm emoțiile, fie ele negative sau positive, prin artă și nu prin violență. Iar costumația a reprezentat practic această emoție negativă prin care noi spunem că ne-am săturat de reguli, de lockdown, de restricții, dar continuăm să respectam aceste reguli, să facem acest triaj prin termoscanare, continuăm să fim responsabili. Am purtat niște costume modificate, care arată intrigant, dar sunt artă, sunt exprimarea emoțiilor, indiferent de tipul acestora, prin artă și nu prin violență”, a spus Dr. Mihail Pautov, Director Dezvoltare Medicală OK Medical.  

 

Camelia Frunză, una dintre asistentele prezente la cele trei concerte ale Deliei, a povestit: “Referitor la spectacol, a fost totul bine. Toată lumea a avut temperatura în parametrii normali. Pentru noi a fost o experiență  foarte frumoasă .... Toți doreau o poză cu noi! A fost spectacol!”


OK Medical este clinica ce a lansat prima platformă online destinată tuturor companiilor din România: “Relansare Responsabilă”. Site-ul www.relansareresponsabila.ro este o platforma UNICĂ în ţara noastră, care, prin recomandările și ghidajul oferit, ajută orice organizație să ajungă la maximă eficiență, diminuând riscul întreruperii cauzate de potențialele îmbolnăviri COVID-19 printre angajați. Ca parte din Programul ”Relansare Responsabilă”, OK Medical a inaugurat primul Centru Drive-in din România pentru recoltare de probe biologice în vederea detectării virusului SARS COV2 prin testare Real Time RT-PCR, amplasat în parcarea complexului Băneasa Shopping City din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel